Pretpark PortAventura in Salou wil in juli openen

Pretpark PortAventura in Salou wil in juli openen
Beeld: PortAventura / Twitter
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

TARRAGONA – Het grootste en bekendste pretpark van Spanje heeft aangegeven in juli te openen voor het zomerseizoen 2020. PortAventura World spreekt weliswaar over een opening in juli maar noemt geen precieze datum. Dat is veel later dan wat normaal is omdat het pretpark elk jaar eind maart open gaat.

In geen enkele fase van het de-escalatieproces wordt iets gezegd over bedrijven als PortAventura, pretparken dus. Maar het park zelf begrijpt dat ze niet eerder kan openen vanwege de corona-crisis en gaat er vanuit dat het park pas in juli, wanneer niet alleen de inwoners van Spanje weer vrij door het land kunnen reizen maar ook het internationale toerisme op gang komt, haar deuren kan openen.

Dit jaar viert PortAventura World het 25 jaar jubileum en dat moet gevierd worden maar het coronavirus gooide roet in het eten. In juli moeten de drie parken en de zes hotels openen met de te nemen corona-maatregelen. Hoe dat dan allemaal precies zal gaan worden is nog niet bekend.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar informaci贸n de boletines y promociones a trav茅s de correo electr贸nico.
Legitimaci贸n: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites ser谩n ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificaci贸n, supresi贸n, oposici贸n y dem谩s derechos legalmente establecidos a trav茅s del email info@spanjevandaag.com
Informaci贸n adicional: Encontrar谩s m谩s informaci贸n en la pol铆tica de privacidad.