Search
menu
Search

Vriendin van voetballer Justin Kluivert met geweld beroofd in Valencia

Vriendin van voetballer Justin Kluivert met geweld beroofd in Valencia
Beeld: @justinkluivert / instagram

Vriendin van voetballer Justin Kluivert met geweld beroofd in Valencia

Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Alweer een nieuwe voetballer, of in dit geval zijn partner, is het slachtoffer geworden van een beroving. Dit komt steeds vaker voor in Spanje. Normaal gesproken gebeurt dit wanneer een voetballer ergens een wedstrijd aan het spelen of aan het trainen is. Dieven komen dan ondertussen naar de woning om dure horloges en apparatuur uit de woning te stelen. In dit geval was Kluivert bezig om zich met zijn club Valencia CF voor te bereiden op een wedstrijd in het Son Moix stadion op Mallorca, waar hij ook was op het moment van de overval.  

Het voorval vond woensdagnacht 24 mei plaats. Kluivert woont met zijn vriendin in Bétera (Valencia). Hier waren drie mannen met capuchon op hun hoofd op de vriendin van Kluivert aan het wachten toen ze terugkwam van het uitlaten van de hond. Op het moment van terugkomst kwamen de dieven het huis in, waarbij ze de vriendin van Kluivert sloegen zodat ze zou vertellen waar de waardevolle spullen lagen.

De overval was erg snel en de dieven namen horloges, sieraden en kleding mee met een totale geschatte waarde van 160.000 euro. De vriendin van Kluivert heeft lichte verwondingen opgelopen door de aanval. 

De Guardia Civil werd direct op de hoogte gesteld en ging ter plaatse. Ook de beveiligingsdienst van de urbanisatie waar de twee wonen, kwam direct kijken toen de vriendin van Kluivert schreeuwde terwijl de dieven weg renden. De Guardia Civil probeert de dieven nog op het spoor te komen. 

In dezelfde urbanisatie zijn ook voetballers Samu Castillejo van Valencia CF en Skodran Mustafi van Levante al beroofd. In het geval van Castillejo was hij zelf niet thuis. Voor Mustafi was de situatie spannender. Op het moment van de beroving waren hijzelf, zijn vrouw en zijn twee kinderen thuis. De voetballer ontdekte de dieven zelf, die het vervolgens op een lopen zetten met een buit die ongeveer een miljoen waard zou zijn.

Ga naar de inhoud