Man gearresteerd voor het filmen van douchende vrouwen op camping in Sant Pere Pescador

Oeps ... foto ontbreekt!

Man gearresteerd voor het filmen van douchende vrouwen op camping in Sant Pere Pescador

Dit artikel is 7 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GIRONA – De politie heeft een man aangehouden die ervan verdacht wordt douchende vrouwen te hebben gefilmd. Dat gebeurde op de Les Dunes camping in de kustplaats Sant Pere Pescador aan de Costa Brava. De filmende man werd betrapt door een medewerker van de camping die meteen de politie waarschuwde die later de man konden aanhouden.

De filmende man is een gast van de camping Les Dunes in de kustplaats Sant Pere Pescador die met zijn telefoon filmopnames maakte van vrouwen die aan het douchen waren in de wasruimtes van de camping. Dat deed de man door met zijn telefoon onder de deuren door opnames te maken. Helaas voor hem maar gelukkig voor de vrouwen werd de man betrapt door een medewerker van de camping die samen met collega’s de man onder controle hield in afwachting van de politie.

Toen de agenten ter plaatse waren ontkende de man dat hij filmopnames had gemaakt, sterker nog, in eerste instantie zei hij dat hij geen mobiele telefoon had. Later echter liet hij toch de telefoon zien maar had hij deze al beveiligd met een wachtwoord. De politie heeft de campinggast en zijn telefoon voor verhoor meegenomen naar het politiekantoor.

Ga naar de inhoud