skip to Main Content
Man gearresteerd voor het filmen van douchende vrouwen op camping in Sant Pere Pescador

Man gearresteerd voor het filmen van douchende vrouwen op camping in Sant Pere Pescador

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – De politie heeft een man aangehouden die ervan verdacht wordt douchende vrouwen te hebben gefilmd. Dat gebeurde op de Les Dunes camping in de kustplaats Sant Pere Pescador aan de Costa Brava. De filmende man werd betrapt door een medewerker van de camping die meteen de politie waarschuwde die later de man konden aanhouden.

De filmende man is een gast van de camping Les Dunes in de kustplaats Sant Pere Pescador die met zijn telefoon filmopnames maakte van vrouwen die aan het douchen waren in de wasruimtes van de camping. Dat deed de man door met zijn telefoon onder de deuren door opnames te maken. Helaas voor hem maar gelukkig voor de vrouwen werd de man betrapt door een medewerker van de camping die samen met collega’s de man onder controle hield in afwachting van de politie.

Toen de agenten ter plaatse waren ontkende de man dat hij filmopnames had gemaakt, sterker nog, in eerste instantie zei hij dat hij geen mobiele telefoon had. Later echter liet hij toch de telefoon zien maar had hij deze al beveiligd met een wachtwoord. De politie heeft de campinggast en zijn telefoon voor verhoor meegenomen naar het politiekantoor.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
 1. In zijn nakie in een cel opsluiten?, met een webcam en een speaker, zodat een ieder die dat wil hem kan bekijken en bekritiseren. Daar kunnen dit soort lui meestal niet zo goed tegen.?

 2. Of hij “ziekelijk gestoord” is of niet; weg ermee! Opsluiten en nooit meer loslaten. En het zou ook mij niet verbazen indien zijn pc volstaat met, al dan niet zelfgefilmde, onsmakelijke ongein.

 3. Vulgair tot en met. Walg van zo’n mensen en castratie verplicht.
  Wie weet bezit hij geen scala wansmakelijke filmpjes. En ja, ze noemen zo’n mensen ” ziekelijk gestoord ” Doe mij niet lachen !!
  Opsluiten alvorens hij het nog verder drijft want zo’n gespuis kent geen grenzen en hoort niet in onze maatschappij.

 4. eerst alles ontkennen, dan z´n telefoon beveiligen, dat zou toeval zijn niet?
  indien hij het toch gedaan zou hebben, deurtje toe en niet mee buiten
  en dan bedoel ik niet voor enkele maanden maar voor enkele jaren want dit is gespuis van de ergste soort en herbeginnen doen ze toch
  en met woorden zoals “hij is ziekelijk”, moet je niet bij mij zijn
  wie weet (als hij dit gedaan heeft) wat hij nog allemaal op zijn kerfstok heeft?
  misschien zijn pc eens grondig bekijken?

  1. Ja wat een stuk straatvuil, ze moeten bij hem thuis maar eens de boel overhoop halen wie weet komt er nog veel meer voor de dag. Jazeker voor enkele jaren opsluiten en operatief castreren dit zijn gevaarlijke personen.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken