Man gearresteerd voor het filmen van douchende vrouwen op camping in Sant Pere Pescador

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – De politie heeft een man aangehouden die ervan verdacht wordt douchende vrouwen te hebben gefilmd. Dat gebeurde op de Les Dunes camping in de kustplaats Sant Pere Pescador aan de Costa Brava. De filmende man werd betrapt door een medewerker van de camping die meteen de politie waarschuwde die later de man konden aanhouden.

De filmende man is een gast van de camping Les Dunes in de kustplaats Sant Pere Pescador die met zijn telefoon filmopnames maakte van vrouwen die aan het douchen waren in de wasruimtes van de camping. Dat deed de man door met zijn telefoon onder de deuren door opnames te maken. Helaas voor hem maar gelukkig voor de vrouwen werd de man betrapt door een medewerker van de camping die samen met collega’s de man onder controle hield in afwachting van de politie.

Toen de agenten ter plaatse waren ontkende de man dat hij filmopnames had gemaakt, sterker nog, in eerste instantie zei hij dat hij geen mobiele telefoon had. Later echter liet hij toch de telefoon zien maar had hij deze al beveiligd met een wachtwoord. De politie heeft de campinggast en zijn telefoon voor verhoor meegenomen naar het politiekantoor.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.