Man gearresteerd voor het filmen van douchende vrouwen op camping in Sant Pere Pescador

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

Man gearresteerd voor het filmen van douchende vrouwen op camping in Sant Pere Pescador

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GIRONA – De politie heeft een man aangehouden die ervan verdacht wordt douchende vrouwen te hebben gefilmd. Dat gebeurde op de Les Dunes camping in de kustplaats Sant Pere Pescador aan de Costa Brava. De filmende man werd betrapt door een medewerker van de camping die meteen de politie waarschuwde die later de man konden aanhouden.

De filmende man is een gast van de camping Les Dunes in de kustplaats Sant Pere Pescador die met zijn telefoon filmopnames maakte van vrouwen die aan het douchen waren in de wasruimtes van de camping. Dat deed de man door met zijn telefoon onder de deuren door opnames te maken. Helaas voor hem maar gelukkig voor de vrouwen werd de man betrapt door een medewerker van de camping die samen met collega’s de man onder controle hield in afwachting van de politie.

Toen de agenten ter plaatse waren ontkende de man dat hij filmopnames had gemaakt, sterker nog, in eerste instantie zei hij dat hij geen mobiele telefoon had. Later echter liet hij toch de telefoon zien maar had hij deze al beveiligd met een wachtwoord. De politie heeft de campinggast en zijn telefoon voor verhoor meegenomen naar het politiekantoor.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.