Search
menu
Search

Van Rotterdam naar Bilbao vliegen met Transavia mogelijk in 2020

Oeps ... foto ontbreekt!

Van Rotterdam naar Bilbao vliegen met Transavia mogelijk in 2020

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BILBAO – Vanaf 29 maart tot en met 24 oktober 2020 zal Transavia drie keer per week van Rotterdam naar Bilbao gaan vliegen en vice versa. De vluchten zullen plaatsvinden op maandag, woensdag en vrijdag waardoor een midweek of lang weekendje Bilbao en het Guggenheim bezoeken mogelijk wordt.

Op 29 maart volgend jaar zal Transavia starten met een drie wekelijkse vlucht naar de stad Bilbao, uiteraard bekend vanwege het Guggenheim museum en veel meer waaronder de gastronomie met de vele tapasbars. Er zal een verbinding komen vanaf het vliegveld van Rotterdam/Den Haag tot 24 oktober 2020.

Op dit moment is het al mogelijk naar Bilbao te vliegen vanuit Nederland met de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling die een dagelijkse verbinding heeft met Amsterdam-Schiphol, in ieder geval tot het einde van 2019. 

Vliegvelden

Transavia zal in de zomer 2020 ook meer gaan vliegen naar en vanaf het vliegveld Alicante-Elche zoals van Alicante naar Parijs. Ook zullen er extra verbindingen bijkomen tussen Valencia en Amsterdam. Vanaf 2 november komen er ook verbindingen bij tussen Lanzarote en Parijs en Fuerteventura en Parijs. 

Uiteindelijk wil Transavia volgend jaar 16 Spaanse steden verbinden met andere Europese bestemmingen. Daaronder bevinden zich Barcelona, Reus, Gerona, Valencia, Alicante, Palma de Mallorca, Menorca, Ibiza, Málaga, Sevilla, Lanzarote, Tenerife-Zuid, Gran Canaria en La Palma terwijl er zeven bestemmingen zijn in Nederland en Frankrijk, te weten Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Parijs, Nantes en Lyon.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?