skip to Main Content
Van Rotterdam naar Bilbao vliegen met Transavia mogelijk in 2020
Transavia

Van Rotterdam naar Bilbao vliegen met Transavia mogelijk in 2020

BILBAO – Vanaf 29 maart tot en met 24 oktober 2020 zal Transavia drie keer per week van Rotterdam naar Bilbao gaan vliegen en vice versa. De vluchten zullen plaatsvinden op maandag, woensdag en vrijdag waardoor een midweek of lang weekendje Bilbao en het Guggenheim bezoeken mogelijk wordt.

Op 29 maart volgend jaar zal Transavia starten met een drie wekelijkse vlucht naar de stad Bilbao, uiteraard bekend vanwege het Guggenheim museum en veel meer waaronder de gastronomie met de vele tapasbars. Er zal een verbinding komen vanaf het vliegveld van Rotterdam/Den Haag tot 24 oktober 2020.

Op dit moment is het al mogelijk naar Bilbao te vliegen vanuit Nederland met de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling die een dagelijkse verbinding heeft met Amsterdam-Schiphol, in ieder geval tot het einde van 2019. 

Vliegvelden

Transavia zal in de zomer 2020 ook meer gaan vliegen naar en vanaf het vliegveld Alicante-Elche zoals van Alicante naar Parijs. Ook zullen er extra verbindingen bijkomen tussen Valencia en Amsterdam. Vanaf 2 november komen er ook verbindingen bij tussen Lanzarote en Parijs en Fuerteventura en Parijs. 

Uiteindelijk wil Transavia volgend jaar 16 Spaanse steden verbinden met andere Europese bestemmingen. Daaronder bevinden zich Barcelona, Reus, Gerona, Valencia, Alicante, Palma de Mallorca, Menorca, Ibiza, Málaga, Sevilla, Lanzarote, Tenerife-Zuid, Gran Canaria en La Palma terwijl er zeven bestemmingen zijn in Nederland en Frankrijk, te weten Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Parijs, Nantes en Lyon.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Ik hoop dat ze uiteindelijk ook een keertje een -betaalbare- lijnverbinding Amsterdam-Barcelona maken, bijvoorbeeld via het TGV-Thalys traject. Dat zou pas pan-europees reizen mogelijk maken! Ik probeer wel eens te kijken naar hoe ik in Barcelona kom voor studie, maar een treinreis is rustig 200 euro enkeltje, een factor 10 keer duurder dan de 20 euro voor Ryanair Eindhoven-Girona.

  2. Ik zie toch liever dat transavia meerdere dagen per week op het Spaanse Reus vliegt. Gezien de ligging van Salou en Cambrils op 10 kilometer waar jaarlijks duizenden Nederlanders vakantie vieren. Dat ontlast ook het verkeer van die honderden touringcars die 24 uur onderweg zijn. Ik denk dat de animo groot is bij de vakantieganger.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken