Van Rotterdam naar Bilbao vliegen met Transavia mogelijk in 2020

Van Rotterdam naar Bilbao vliegen met Transavia mogelijk in 2020
Beeld: Transavia

BILBAO – Vanaf 29 maart tot en met 24 oktober 2020 zal Transavia drie keer per week van Rotterdam naar Bilbao gaan vliegen en vice versa. De vluchten zullen plaatsvinden op maandag, woensdag en vrijdag waardoor een midweek of lang weekendje Bilbao en het Guggenheim bezoeken mogelijk wordt.

Op 29 maart volgend jaar zal Transavia starten met een drie wekelijkse vlucht naar de stad Bilbao, uiteraard bekend vanwege het Guggenheim museum en veel meer waaronder de gastronomie met de vele tapasbars. Er zal een verbinding komen vanaf het vliegveld van Rotterdam/Den Haag tot 24 oktober 2020.

Op dit moment is het al mogelijk naar Bilbao te vliegen vanuit Nederland met de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling die een dagelijkse verbinding heeft met Amsterdam-Schiphol, in ieder geval tot het einde van 2019. 

Vliegvelden

Transavia zal in de zomer 2020 ook meer gaan vliegen naar en vanaf het vliegveld Alicante-Elche zoals van Alicante naar Parijs. Ook zullen er extra verbindingen bijkomen tussen Valencia en Amsterdam. Vanaf 2 november komen er ook verbindingen bij tussen Lanzarote en Parijs en Fuerteventura en Parijs. 

Uiteindelijk wil Transavia volgend jaar 16 Spaanse steden verbinden met andere Europese bestemmingen. Daaronder bevinden zich Barcelona, Reus, Gerona, Valencia, Alicante, Palma de Mallorca, Menorca, Ibiza, Málaga, Sevilla, Lanzarote, Tenerife-Zuid, Gran Canaria en La Palma terwijl er zeven bestemmingen zijn in Nederland en Frankrijk, te weten Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Parijs, Nantes en Lyon.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

4
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Abonneer  
Abonneren op
Ivo

Ik hoop dat ze uiteindelijk ook een keertje een -betaalbare- lijnverbinding Amsterdam-Barcelona maken, bijvoorbeeld via het TGV-Thalys traject. Dat zou pas pan-europees reizen mogelijk maken! Ik probeer wel eens te kijken naar hoe ik in Barcelona kom voor studie, maar een treinreis is rustig 200 euro enkeltje, een factor 10 keer duurder dan de 20 euro voor Ryanair Eindhoven-Girona.

Leen

Ik zie toch liever dat transavia meerdere dagen per week op het Spaanse Reus vliegt. Gezien de ligging van Salou en Cambrils op 10 kilometer waar jaarlijks duizenden Nederlanders vakantie vieren. Dat ontlast ook het verkeer van die honderden touringcars die 24 uur onderweg zijn. Ik denk dat de animo groot is bij de vakantieganger.

Fernando

Dat is heel fijn. Dan kan ik sneller in San Sebastian komen en ben ik niet meer afhankelijk van alleen Vueling.

Rob

Goed dat dit vanaf Rotterdam is. Hoe meer je het drukke Schiphol kunt vermijden, hoe beter.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.