Telecomprovider Movistar komt met zonnepanelen in Spanje

Pixabay
Beeld: Pixabay

Telecomprovider Movistar komt met zonnepanelen in Spanje

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Naast mobiele telefonie, internet, adsl, glasvezel internet en online televisie gaat Movistar in Spanje ook zonnepanelen verkopen. Met het nieuwe product ‘Movistar Paneles Solares’ is het al mogelijk om vanaf 66 euro de zonnepanelen te financieren terwijl ook het onderhoud en technische service inbegrepen is.

De nieuwe zonnepanelen-service van Movistar is op dit moment nog niet overal in Spanje aan te schaffen maar wel al in de provincie Alicante waar het nieuwe product reeds wordt aangeboden in diverse Movistar winkels die hier worden omschreven.

In principe vormen de zonnepanelen onderdeel van een totaalpakket wat Movistar onder de naam ‘Movistar Home’ wil aanbieden aan de klanten. Daarbij gaat het om glasvezel internet, televisie, Prosegur alarm en dus nu ook de zonnepanelen.

Op de speciale website van Movistar is meer informatie te lezen over het nieuwe product dat de telecomprovider Télefonica (moederbedrijf van Movistar) via het bedrijf IDNA (Investigación y desarrollo Nuevas Alternativas, S.L.).

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.