Telecomprovider Movistar komt met zonnepanelen in Spanje

Pixabay
Beeld: Pixabay

Telecomprovider Movistar komt met zonnepanelen in Spanje

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Naast mobiele telefonie, internet, adsl, glasvezel internet en online televisie gaat Movistar in Spanje ook zonnepanelen verkopen. Met het nieuwe product ‘Movistar Paneles Solares’ is het al mogelijk om vanaf 66 euro de zonnepanelen te financieren terwijl ook het onderhoud en technische service inbegrepen is.

De nieuwe zonnepanelen-service van Movistar is op dit moment nog niet overal in Spanje aan te schaffen maar wel al in de provincie Alicante waar het nieuwe product reeds wordt aangeboden in diverse Movistar winkels die hier worden omschreven.

In principe vormen de zonnepanelen onderdeel van een totaalpakket wat Movistar onder de naam ‘Movistar Home’ wil aanbieden aan de klanten. Daarbij gaat het om glasvezel internet, televisie, Prosegur alarm en dus nu ook de zonnepanelen.

Op de speciale website van Movistar is meer informatie te lezen over het nieuwe product dat de telecomprovider Télefonica (moederbedrijf van Movistar) via het bedrijf IDNA (Investigación y desarrollo Nuevas Alternativas, S.L.).

Ga naar de inhoud