Filmopnames Antonio Banderas in Lloret de Mar

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Filmopnames Antonio Banderas in Lloret de Mar
Beeld: Twitter

GERONA – Helaas zijn we te laat met dit bericht en helaas is de Spaanse acteur Antonio Banderas alweer uit de provincie Gerona vertrokken maar samen met de acteur Tom Holland was Banderas op een strand in LLoret de Mar. Het gaat om opnames voor de ruim 200 miljoen euro kostende bioscoopfilm ‘Uncharted’ die gebaseerd is op het bekende computerspel.

Verwacht wordt dat de film in juli 2021 in de bioscopen te zien zal zijn. In ‘Uncharted’ zijn rollen weggelegd voor de Spaanse acteur Antonio Banderas en voor de internationaal bekende hoofdrolspelers Mark Wahlberg en Tom Holland. Het belooft een succes te worden en Sony Pictures heeft 200 miljoen euro in het filmproject gestopt.

Maar vanwege de reisbeperkingen tijdens de pandemie kon het team niet naar Thailand reizen om opnames te maken en dus werd ervoor gekozen om het strand in de Sa Boadella baai in de kustplaats Lloret de Mar aan de Costa Brava om te toveren tot een Thais strand dat hoort bij een Thais luxe vakantieresort.

Mark Wahlberg was niet in LLoret de Mar aanwezig maar wel de acteurs Antonio Banderas en Tom Holland die gedurende de week van 13 oktober opnames hebben gemaakt op het strand. Voordat die opnames plaatsvonden was al een team van meer dan 50 specialisten bezig om het Catalaanse strand aan de Costa Brava om te toveren tot een Thais strand.

Naast Lloret de Mar zijn er ook filmopnames gemaakt in het centrum en de haven van Barcelona. Verder werden er door Tom Holland ook opnames gemaakt in Javea in o.a. de Cova del Orguens en La Granadella aan de Costa Blanca.

De film volgt Nathan Drake (Tom Holland), een schatzoeker die de wereld rondreist om verschillende historische mysteries bloot te leggen. Mark Wahlberg speelt de rol van Sully, de mentor van Nathan Drake maar het is nog onbekend wie Antonio Banderas moet vertolken in deze bioscoophit.

  • Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
  • Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
  • Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden.
  • Dit artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.