Filmopnames Antonio Banderas in Lloret de Mar

Filmopnames Antonio Banderas in Lloret de Mar
Beeld: Twitter

Filmopnames Antonio Banderas in Lloret de Mar

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GERONA – Helaas zijn we te laat met dit bericht en helaas is de Spaanse acteur Antonio Banderas alweer uit de provincie Gerona vertrokken maar samen met de acteur Tom Holland was Banderas op een strand in LLoret de Mar. Het gaat om opnames voor de ruim 200 miljoen euro kostende bioscoopfilm ‘Uncharted’ die gebaseerd is op het bekende computerspel.

Verwacht wordt dat de film in juli 2021 in de bioscopen te zien zal zijn. In ‘Uncharted’ zijn rollen weggelegd voor de Spaanse acteur Antonio Banderas en voor de internationaal bekende hoofdrolspelers Mark Wahlberg en Tom Holland. Het belooft een succes te worden en Sony Pictures heeft 200 miljoen euro in het filmproject gestopt.

Maar vanwege de reisbeperkingen tijdens de pandemie kon het team niet naar Thailand reizen om opnames te maken en dus werd ervoor gekozen om het strand in de Sa Boadella baai in de kustplaats Lloret de Mar aan de Costa Brava om te toveren tot een Thais strand dat hoort bij een Thais luxe vakantieresort.

Mark Wahlberg was niet in LLoret de Mar aanwezig maar wel de acteurs Antonio Banderas en Tom Holland die gedurende de week van 13 oktober opnames hebben gemaakt op het strand. Voordat die opnames plaatsvonden was al een team van meer dan 50 specialisten bezig om het Catalaanse strand aan de Costa Brava om te toveren tot een Thais strand.

Naast Lloret de Mar zijn er ook filmopnames gemaakt in het centrum en de haven van Barcelona. Verder werden er door Tom Holland ook opnames gemaakt in Javea in o.a. de Cova del Orguens en La Granadella aan de Costa Blanca.

De film volgt Nathan Drake (Tom Holland), een schatzoeker die de wereld rondreist om verschillende historische mysteries bloot te leggen. Mark Wahlberg speelt de rol van Sully, de mentor van Nathan Drake maar het is nog onbekend wie Antonio Banderas moet vertolken in deze bioscoophit.

Ga naar de inhoud