Kerstverlichting in Málaga op 27 november aan maar zonder spektakel

Kerstverlichting in Málaga op 27 november aan maar zonder spektakel
Beeld: Europa Press

Kerstverlichting in Málaga op 27 november aan maar zonder spektakel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Vanwege de corona-crisis en de daarbij horende maatregelen en dus ook beperkingen heeft de gemeente Málaga besloten dat er dit jaar geen spectaculaire opening en ook geen muziek- en lichtspektakel zal zijn bij de kerstversiering in de Calle Larios. Toch wil de gemeente op 27 november de lichten aandoen om een moeilijke jaar redelijke feestelijk af te sluiten om zo de inwoners van Málaga hoop te bieden.

Op 27 november gaat de inmiddels beroemde kerstverlichting in de Calle Larios winkelstraat aan. Het verschil dit jaar met andere jaren is dat er geen opening show zal zijn en dat er dagelijks ook geen muziek- en lichtspektakel zal zijn om zo samenscholing van bezoekers te voorkomen. Andere jaren was het elke keer megadruk bij de shows en dat kan nu niet.

De kerst wordt dit jaar op een andere manier gevierd maar de kerstverlichting mag en moet niet ontbreken, ook niet dit moeilijke jaar aldus de gemeente Málaga. Daarom is men reeds begonnen met het installeren van de typische bogen en de kerstverlichting die weer spectaculair zal zijn.

De gemeente weet nog niet wat er gaat gebeuren met het licht- en muziekspektakel maar men denkt erover na om de muziek de hele dag door te laten spelen. Zoals het er nu naar uitziet (maar alles kan snel veranderen) zullen de winkels wel open zijn en kan men wel winkelen in de Larios straat.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.