Halloween vieren verkleed als Queen Elizabeth erg populair in Spanje

Halloween vieren verkleed als Queen Elizabeth erg populair in Spanje
Beeld: Don Disfraz

Halloween vieren verkleed als Queen Elizabeth erg populair in Spanje

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Een bedrijf in Pontevedra in Galicië heeft meer dan 600 outfits van de recent overleden Britse koningin Elizabeth II verkocht. Het feit dat hoofdzakelijk mannen zich willen verkleden als de populaire Britse voormalige koningin komt bij het bedrijf als een complete verrassing. De Elisabeth-outfit voor mannen bestaat uit een blauwe blouse en rok, een gouden kroon, rode band, witte handschoenen en witte handtas. 

De ‘Disfraz de Reina Isabel II para hombre’ is HIER te koop voor 41,87 euro en bestaat dus uit zes artikelen, de blauwe blouse (blusa) en rok (falda), een gouden kroon (corona), rode band (banda), witte handschoenen (guantes) en witte handtas (bolso). Het is een Halloween-outfit voor volwassen mannen (M/L of XL) zonder zwarte schoenen en bosje bloemen zoals op de bovenstaande foto en onderstaande video te zien is

De Elisabeth-outfit is echter geen nieuwkomer bij Don Disfraz want het staat al sinds 2018 in de catalogus van het bedrijf in Pontevedra. Het is echter nog nooit zoveel verkocht als nu, recent na het overlijden van Elisabeth II. Het bedrijf is echter compleet verrast want het gaat hier om een echte koningin en geen zombie- of spookkoningin waardoor het voor Halloween vreemd is om te dragen. 

Andere outfits

Naast de Elisabeth-Outfit zijn dit jaar ook erg populair de ‘Wednesday Addams’ outfits voor vrouwen en kinderen naar aanleiding van de Tim Burton-serie. De outfits van Huggy Buggy, de sinistere hoofdrolspeler van het videospel Poppy Playitme, zijn ook erg populair dit jaar met Halloween, net zoals die van Kissy Missy 

Een outfit die je niet zult vinden, niet in Spanje en ook niet op andere plaatsen, is die van de moordenaar Jeffrey Dahmer die naar aanleiding van de Netflix-serie erg populair is geworden en een gewild Halloween-outfit vanwege het lugubere verhaal.

Ga naar de inhoud