Doe mee met onze “Wat weet jij over Spanje” test

Oeps ... foto ontbreekt!

Doe mee met onze “Wat weet jij over Spanje” test

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Je komt veel in Spanje of wellicht woon je al in het land maar wat weet je eigenlijk over Spanje, de mensen, de geografie, de cultuur, de taal en gastronomie. Door middel van het beantwoorden van deze 20 vragen over Spanje en alles wat met Spanje te maken heeft kun jij testen of je een Spanje-kenner bent of niet. We hebben de vragen niet al te moeilijk gemaakt maar ook weer niet te makkelijk. Sommige van de deelnemers zullen denken “jee, is dat alles” terwijl anderen er achter zullen komen dat ze eigenlijk niet zo heel veel over Spanje weten.

Spanje is voor miljoenen Belgen en Nederlanders een ideaal vakantieland en velen komen er al meerdere jaren en zelfs meerdere keren per jaar. Sommige van de SpanjeVandaag lezers hebben het geluk al in het land te wonen en zullen wellicht de vragen wat beter kunnen beantwoorden maar er zullen er ook weer genoeg zijn die niet zo goed geïntegreerd zijn in Spanje en de antwoorden niet zo snel weten.

Met onze test kun je niets winnen, er zijn geen prijzen te verdelen maar je kunt wel jouw Spanje kennis testen … leuk toch 🙂 Dus doe mee met onze Spanje test en deel deze met al je vrienden familie, buren, stadgenoten etc.

Ga naar de inhoud