Doe mee met onze “Wat weet jij over Spanje” test

Doe mee met onze “Wat weet jij over Spanje” test
Beeld: 123rf

Doe mee met onze “Wat weet jij over Spanje” test

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Je komt veel in Spanje of wellicht woon je al in het land maar wat weet je eigenlijk over Spanje, de mensen, de geografie, de cultuur, de taal en gastronomie. Door middel van het beantwoorden van deze 20 vragen over Spanje en alles wat met Spanje te maken heeft kun jij testen of je een Spanje-kenner bent of niet. We hebben de vragen niet al te moeilijk gemaakt maar ook weer niet te makkelijk. Sommige van de deelnemers zullen denken “jee, is dat alles” terwijl anderen er achter zullen komen dat ze eigenlijk niet zo heel veel over Spanje weten.

Spanje is voor miljoenen Belgen en Nederlanders een ideaal vakantieland en velen komen er al meerdere jaren en zelfs meerdere keren per jaar. Sommige van de SpanjeVandaag lezers hebben het geluk al in het land te wonen en zullen wellicht de vragen wat beter kunnen beantwoorden maar er zullen er ook weer genoeg zijn die niet zo goed geïntegreerd zijn in Spanje en de antwoorden niet zo snel weten.

Met onze test kun je niets winnen, er zijn geen prijzen te verdelen maar je kunt wel jouw Spanje kennis testen … leuk toch 🙂 Dus doe mee met onze Spanje test en deel deze met al je vrienden familie, buren, stadgenoten etc.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.