Vrouw springt van brug boven snelweg Mallorca met kettingbotsing tot gevolg

Vrouw springt van brug boven snelweg Mallorca met kettingbotsing tot gevolg
Beeld: Screenshot video / Antena3

Vrouw springt van brug boven snelweg Mallorca met kettingbotsing tot gevolg

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Een vrouw heeft maandag naar alle waarschijnlijkheid zelfmoord gepleegd door van een viaduct boven de Ma-19 snelweg te springen. Door haar sprong botsten een vijftal auto’s op elkaar met enkele zwaargewonden, veel schade en kilometerslange files tot gevolg. 

Maandagmorgen om 7.30 uur besloot een nog niet geïdentificeerde vrouw zelfmoord te plegen door van een brug boven de Ma-19 snelweg van Llucmajor naar Palma te springen. Na haar sprong kwam ze op het asfalt terecht en overleed ze ter plaatse.

Op dat tijdstip was er echter veel werkverkeer. Een auto sloeg over de kop en vier auto’s botsten op elkaar als gevolg van de sprong van de vrouw. Daarbij raakten twee inzittenden van het voertuig dat over de kop sloeg gewond en moesten zij door ambulances naar het ziekenhuis worden gebracht.

De gewonden zaten in de eerste auto die de vrouw op het wegdek zagen liggen en probeerden haar te ontwijken. Daar slaagden ze niet in en ze overreden de vrouw waarna de auto over de kop sloeg en de twee inzittenden gewond raakten. Vier andere automobilisten moesten daarna zo hard op de rem trappen dat er een kleine kettingbotsing plaatsvond.

Als consequentie van de zelfmoord van de vrouw en de daaropvolgende botsingen tussen de vijf auto’s ontstond een kilometerslange file op de Ma-19 richting Palma.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.