Vrouw springt van brug boven snelweg Mallorca met kettingbotsing tot gevolg

Vrouw springt van brug boven snelweg Mallorca met kettingbotsing tot gevolg
Beeld: Screenshot video / Antena3

PALMA – Een vrouw heeft maandag naar alle waarschijnlijkheid zelfmoord gepleegd door van een viaduct boven de Ma-19 snelweg te springen. Door haar sprong botsten een vijftal auto’s op elkaar met enkele zwaargewonden, veel schade en kilometerslange files tot gevolg. 

Maandagmorgen om 7.30 uur besloot een nog niet geïdentificeerde vrouw zelfmoord te plegen door van een brug boven de Ma-19 snelweg van Llucmajor naar Palma te springen. Na haar sprong kwam ze op het asfalt terecht en overleed ze ter plaatse.

Op dat tijdstip was er echter veel werkverkeer. Een auto sloeg over de kop en vier auto’s botsten op elkaar als gevolg van de sprong van de vrouw. Daarbij raakten twee inzittenden van het voertuig dat over de kop sloeg gewond en moesten zij door ambulances naar het ziekenhuis worden gebracht.

De gewonden zaten in de eerste auto die de vrouw op het wegdek zagen liggen en probeerden haar te ontwijken. Daar slaagden ze niet in en ze overreden de vrouw waarna de auto over de kop sloeg en de twee inzittenden gewond raakten. Vier andere automobilisten moesten daarna zo hard op de rem trappen dat er een kleine kettingbotsing plaatsvond.

Als consequentie van de zelfmoord van de vrouw en de daaropvolgende botsingen tussen de vijf auto’s ontstond een kilometerslange file op de Ma-19 richting Palma.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Helaas de achterlijke overheid weigert mogelijkheden tot euthanasie. Met gevolgen meer doden, meer trauma’s meer schades. Treinmachinisten worden er gek van. Omdat zelfmoord met hulp van artsen nog steeds omstreden is. Een hond kan men liefdevol laten inslapen, een mens moet radeloos, zoeken naar een snelle wrede dood met vreselijke gevolgen. Dat in 2020.

Wat een vreselijke toestand….

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.