Vrouw springt van brug boven snelweg Mallorca met kettingbotsing tot gevolg

Vrouw springt van brug boven snelweg Mallorca met kettingbotsing tot gevolg
Beeld: Screenshot video / Antena3

Vrouw springt van brug boven snelweg Mallorca met kettingbotsing tot gevolg

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Een vrouw heeft maandag naar alle waarschijnlijkheid zelfmoord gepleegd door van een viaduct boven de Ma-19 snelweg te springen. Door haar sprong botsten een vijftal auto’s op elkaar met enkele zwaargewonden, veel schade en kilometerslange files tot gevolg. 

Maandagmorgen om 7.30 uur besloot een nog niet geïdentificeerde vrouw zelfmoord te plegen door van een brug boven de Ma-19 snelweg van Llucmajor naar Palma te springen. Na haar sprong kwam ze op het asfalt terecht en overleed ze ter plaatse.

Op dat tijdstip was er echter veel werkverkeer. Een auto sloeg over de kop en vier auto’s botsten op elkaar als gevolg van de sprong van de vrouw. Daarbij raakten twee inzittenden van het voertuig dat over de kop sloeg gewond en moesten zij door ambulances naar het ziekenhuis worden gebracht.

De gewonden zaten in de eerste auto die de vrouw op het wegdek zagen liggen en probeerden haar te ontwijken. Daar slaagden ze niet in en ze overreden de vrouw waarna de auto over de kop sloeg en de twee inzittenden gewond raakten. Vier andere automobilisten moesten daarna zo hard op de rem trappen dat er een kleine kettingbotsing plaatsvond.

Als consequentie van de zelfmoord van de vrouw en de daaropvolgende botsingen tussen de vijf auto’s ontstond een kilometerslange file op de Ma-19 richting Palma.

Ga naar de inhoud