Jongen ontdekt tijdens een date dat zijn vader een dubbelleven leidt in Madrid

Jongen ontdekt tijdens een date dat zijn vader een dubbelleven leidt in Madrid
Beeld: Canva

Jongen ontdekt tijdens een date dat zijn vader een dubbelleven leidt in Madrid

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Het gebeurt wel vaker dat de wereld opeens heel klein lijkt als je opeens familie van iemand blijkt te zijn waarvan je dat niet verwacht had. Soms is dit wel erg onverwacht. Zo werd onlangs een verhaal gedeeld in de podcast van Mario Marzo in de aflevering ‘¿Quieres ser mi amigo?’ (wil je mijn vriend zijn?). Hierin werd het verhaal verteld van één van zijn vrienden die een meisje ontmoette in een bar in Madrid. Het meisje bleek zijn halfzus te zijn. Door hun ontmoeting ontdekten de twee dat hun gezamenlijke vader een dubbelleven leidt. 

Het begon allemaal met een gesprek in een bar met een onbekend meisje. Ze konden het goed vinden en gingen uiteindelijk samen naar de discotheek. Toen de jongen het meisje voorstelde om mee te gaan naar zijn huis, ging ze mee. 

Eenmaal in het huis van de jongen stond het meisje verbaasd stil en vroeg: “Waarom heb je foto’s van mijn vader?”, waarop de jongen antwoordde dat het zijn vader was. Vervolgens vertelt de jongen in de podcast dat ze op die manier ontdekten dat hun vader twee gezinnen had die op slechts vier kilometer afstand van elkaar wonen in Madrid. 

Het verbazende is niet alleen dat de man een dubbelleven leidde waar niemand enig vermoeden van had, maar vooral dat de twee families zo dicht bij elkaar leven. De ene familie woont in de wijk Embajadores en de andere in wijk Salamanca in de Spaanse hoofdstad Madrid. En zo ontdekten de twee dus dat ze halfbroer en halfzus zijn. 

Het fragment van de podcast werd direct een hit op tiktok en ging viraal. Het is al bijna een miljoen keer bekeken en er wordt op allerlei manieren op gereageerd. Een aantal populaire reacties is: “Het is al moeilijk genoeg om een meisje te versieren… wat een pech”, “Hierom moet je dus altijd foto’s van je ouders in je huis hebben” en “Ik ben benieuwd of de nacht nog een gelukkig einde had en de vader misschien toch niet de biologische vader van één van de twee is”.

@qsma 1/2 no cuenta #qsma #familia #hermanos #hermanas #humor #jajaja #amigos #amigas #podcastclips #💕 #bff #bff❤️ #bffsforever #amistad #podcast #family #amor #que #wtf #fail #anectodas ♬ original sound – ¿Quieres Ser Mi Amigo?
Ga naar de inhoud