Dyson opent eerste fysieke winkel van Spanje in winkelcentrum Barcelona

Dyson opent eerste fysieke winkel van Spanje in winkelcentrum Barcelona
Beeld: Dyson.es

Dyson opent eerste fysieke winkel van Spanje in winkelcentrum Barcelona

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – De Britse producent van huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, luchtreinigers, handdrogers, bladloze ventilatoren, kachels en haardrogers Dyson heeft in Barcelona de eerste fysieke winkel van Spanje geopend. Het gaat om een zogenaamde Dyson Demo Store die in het Centro Comercial La Maquinista is geopend.

Dyson’s eerste echte winkel van Spanje is geopend in Barcelona. Het is een Dyson Demo Store die geheel in het teken staat van de artikelen die de Britse fabrikant vervaardigt. Barcelona voegt zich daarmee in een kort rijtje van wereldsteden waar fysieke winkels te vinden zijn.

Voor Spanje is het echter een primeur want het is de eerste winkel van Dyson waar consumenten naartoe kunnen gaan om de Dyson artikelen zoals de beroemde stofzuigers, luchtreinigers, handdrogers, bladloze ventilatoren, kachels en haardrogers te proberen en zich te laten bijstaan door Dyson-experts in plaats van opdringerige verkopers die de dure artikelen willen verkopen.

De winkel heeft een oppervlakte van 185 vierkante meter en is onderverdeeld in verschillende corners. Zo is er The Beauty Lab wat een soort schoonheidssalon gewijd aan het haar met twee kappersstations en wastafels waar o.a. de haardrogers en handdrogers geshowd en geprobeerd kunnen worden.

Verder wordt er natuurlijk aandacht geschonken aan de beroemde stofzuigers die dan ook getest kunnen worden. De winkel is elke dag, behalve de zondag en feestdagen, geopend tussen 9 en 21 uur. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een Personal Shopper Experience.

Als je toch naar La Maquinista gaat kun je ook even langs de HEMA gaan die daar een vestiging heeft 😉

Ga naar de inhoud