Rustieke B&B met eigen grotwoningen te koop in Granada

Rustieke B&B met eigen grotwoningen te koop in Granada
Beeld: Idealista.es / website

Rustieke B&B met eigen grotwoningen te koop in Granada

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GRANADA – Aan de voet van de magische Sierra Nevada in Guadix staat een geweldige woning op de woningwebsite Idealista.es te koop. Het gaat om een ‘casa rural’ ofwel een B&B op het platteland dat niet alleen bestaat uit een hoofdgebouw maar ook uit 12 grotwoningen. Een uniek investeringsobject voor die mensen die 950.000 euro over hebben.

In totaal heeft dit toeristische complex 24 kamers en 27 badkamers waarvan het merendeel verhuurd wordt als onderdeel van de Casa Rural ofwel B&B of kleinschalig hotel. Het geheel staat op een terrein van 3,5 hectare in een gebied dat bekend staat als ‘Rambla de Baza’ op slechts 5 minuten rijden afstand van het historische centrum van Guadix, aan de voet van de Sierra Nevada in de Andalusische provincie Granada. Deze B&B ligt daarnaast op slechts 130 kilometer van de Costa Tropical kust en de stranden en op 53 kilometer van de stad prachtige Granada.

Het hoofdgebouw uit de 18e eeuw is geheel gerealiseerd in rustieke stijl en kan zo na overname in gebruik worden genomen. Er zijn vier salons en gemeenschappelijke ruimtes die ook dienst doen als eetgedeelte met toegang tot een groot terras, volledig uitgeruste keuken en 4 grote slaapkamers met badkamers. Er is in de groen aangelegde tuin ook een groot zwembad dat goed is bijgehouden.   

Er zijn naast het hoofdgebouw ook 12 grotwoningen inbegrepen in de prijs. Deze doen dienst als toeristische appartementen en zijn voorzien van alle gemakken en zijn met keuken en badkamer ingedeeld in rustieke stijl. KLIK HIER voor meer informatie (website is in het Nederlands te vertalen) en bijna 30 foto’s. Het is ook mogelijk om HIER direct naar de makelaar Rusticas Singulares te gaan.

Ga naar de inhoud