Rustieke B&B met eigen grotwoningen te koop in Granada

Rustieke B&B met eigen grotwoningen te koop in Granada
Beeld: Idealista.es / website

Rustieke B&B met eigen grotwoningen te koop in Granada

GRANADA – Aan de voet van de magische Sierra Nevada in Guadix staat een geweldige woning op de woningwebsite Idealista.es te koop. Het gaat om een ‘casa rural’ ofwel een B&B op het platteland dat niet alleen bestaat uit een hoofdgebouw maar ook uit 12 grotwoningen. Een uniek investeringsobject voor die mensen die 950.000 euro over hebben.

In totaal heeft dit toeristische complex 24 kamers en 27 badkamers waarvan het merendeel verhuurd wordt als onderdeel van de Casa Rural ofwel B&B of kleinschalig hotel. Het geheel staat op een terrein van 3,5 hectare in een gebied dat bekend staat als ‘Rambla de Baza’ op slechts 5 minuten rijden afstand van het historische centrum van Guadix, aan de voet van de Sierra Nevada in de Andalusische provincie Granada. Deze B&B ligt daarnaast op slechts 130 kilometer van de Costa Tropical kust en de stranden en op 53 kilometer van de stad prachtige Granada.

Het hoofdgebouw uit de 18e eeuw is geheel gerealiseerd in rustieke stijl en kan zo na overname in gebruik worden genomen. Er zijn vier salons en gemeenschappelijke ruimtes die ook dienst doen als eetgedeelte met toegang tot een groot terras, volledig uitgeruste keuken en 4 grote slaapkamers met badkamers. Er is in de groen aangelegde tuin ook een groot zwembad dat goed is bijgehouden.   

Er zijn naast het hoofdgebouw ook 12 grotwoningen inbegrepen in de prijs. Deze doen dienst als toeristische appartementen en zijn voorzien van alle gemakken en zijn met keuken en badkamer ingedeeld in rustieke stijl. KLIK HIER voor meer informatie (website is in het Nederlands te vertalen) en bijna 30 foto’s. Het is ook mogelijk om HIER direct naar de makelaar Rusticas Singulares te gaan.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.