Search
menu
Search

Steeds meer mensen gebruiken Herbalife in Spanje

Steeds meer mensen gebruiken Herbalife in Spanje

Steeds meer mensen gebruiken Herbalife in Spanje

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Herbalife, wie kent het niet? Naast dat het gebruik van deze producten in Nederland al jarenlang enorm populair is, hebben ook de Spaanse inwoners deze bekende afvalmethode weten te ontdekken. In dit blogartikel gaan we je meer vertellen over Herbalife, zodat je weet of deze producten mogelijk aansluiten bij je doelen. Mocht dit zo zijn heb je in Spanje een ruime keuze aan webwinkels waar je de producten van Herbalife kunt bestellen.

Wat is Herbalife?

Herbalife is inmiddels al zo’n 40 jaar marktleider op het gebied van maaltijdvervangende producten en voedingssupplementen. Na langdurig onderzoek was het Mark Hughes die producten ontwikkelde waarmee het mogelijk werd om op een gezonde manier af te vallen. Herbalife was geboren. Inmiddels bestaat het assortiment uit tientallen maaltijdvervangers, tussendoortjes, dranken, theesoorten, supplementen en meer.

Afvallen met Herbalife

Het principe van Herbalife is om één of meerdere maaltijden per dag te vervangen voor de producten van Herbalife. Deze producten zijn bijvoorbeeld laag in calorieën, waardoor het mogelijk is om je calorie-inname drastisch te verminderen. Wel zijn de belangrijke voedingstoffen en mineralen in de producten aanwezig, maar eventueel is het mogelijk om deze extra aan te vullen door supplementen te gebruiken.

Blijf voldoende bewegen

Toch wordt het succes van een Herbalife dieet niet alleen bepaalt door het verlagen van je calorie-inname. Daarnaast is het namelijk enorm belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Vooral in de Spaanse zomers kan dit nogal lastig zijn met temperaturen die kunnen oplopen tot ruim boven de 40 graden. Een rondje hardlopen is in dit geval natuurlijk een lastige opgave, maar een goed alternatief in dit geval is om bijvoorbeeld even te gaan zwemmen. Tijdens de warme zomerdagen zal dit je ook nog eens heerlijke verkoeling opleveren, waardoor je eigenlijk twee vliegen in één klap slaat.

Probeer het zelf

Ben jij net als de andere miljoenen mensen geïnteresseerd in de producten van Herbalife. Dan zijn er in Spanje verschillende onafhankelijke distributeurs waarbij je deze producten kunt bestellen. De meeste distributeurs kunnen de producten snel leveren en bieden ook nog eens coaching op maat aan. Hierdoor wordt het nog makkelijker om je doelen te behalen en mocht je het lastig vinden heb je altijd iemand om op terug te vallen. Ga de strijd aan en voel je aankomende zomer topfit wanneer je op één van de stranden in Spanje vertoeft.

Ga naar de inhoud