Grootste Drive In Bioscoop van Europa in Alicante open

Grootste Drive In Bioscoop van Europa in Alicante open
Beeld: Cinemacar

Grootste Drive In Bioscoop van Europa in Alicante open

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Op 11 juni wordt de grootste Drive In Bioscoop van Europa geopend in Alicante stad. Het gaat om Cinemacar dat gelegen is op een 45.000 m2 groot terrein in het Rabasa industrieterrein. Je kunt van deze ‘autocine’ genieten met de eigen auto, zonder auto in de lounges die voor het scherm staan en met de hond want Cinemacar is Pet Friendly.

Het worden Amerikaanse taferelen en veel bezoekers zullen zich wanen in de bekende Grease film met de Drive In Bioscoop van Alicante. Er is plaats voor 400 auto’s die allemaal vanwege het coronavirus bij binnenkomst gedesinfecteert worden terwijl de ramen gratis worden schoongemaakt zodat de inzittenden door schoon glas de films kunnen bekijken op het grote scherm.

Cinemacar noemt zichzelf dan ook een COVID-19-vrije bioscoop met naast de desinfectie van auto’s ook speciale COVID-19 vrije toiletten en diverse andere maatregelen zoals de dagelijkse desinfectie van het hele terrein wat extra makkelijk is omdat een groot gedeelte geasfalteerd is.

De bezoekers aan Cinemacar kunnen niet alleen genieten van de beste films op het grote scherm maar ook van de vele mogelijkheden wat betreft gastronomie en drank. Daarnaast is het toegestaan om met de hond te komen die gratis naar binnen mag en daarnaast kan genieten van een speciaal park van 3.000 m2.

De eerste avonden staan er speciale sessies gepland met niet alleen films als Sonic op donderdag 11 juni, Yesterday op vrijdag 12 juni en Rocketman op zaterdag 13 juni maar ook met live optredens van artiesten die voor de film optreden zoals DJ Álex Selas op donderdag 11 juni, The Flaming Shakers (Beatles Live) en DJ Puye op vrijdag 12 juni en DJ Jes Set en Nunatak (live) op zaterdag 13 juni.

Mocht je dus in de provincie Alicante wonen en een avondje iets anders willen beleven, ga dan eens naar Cinemacar. De films zijn wel in het Spaans nagesynchroniseerd dus je moet wel het Spaans begrijpen of gewoon gaan voor de ervaring van een Drive In Bioscoop.

Meer informatie is te lezen op de website van Cinemacar Alicante. Veel Plezier!

Ga naar de inhoud