Batman komt vanaf 14 september naar Benidorm in nieuwe comic

Batman komt vanaf 14 september naar Benidorm in nieuwe comic
Beeld: DC Comica

Batman komt vanaf 14 september naar Benidorm in nieuwe comic

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Batman komt in de nieuwe comic ‘Batman: The World’ die vanaf 14 september 2021 te koop zal zijn naar de populaire kustplaats Benidorm. De superheld komt naar de Costa Blanca en zal o.a. te zien zijn terwijl hij op een Osborne stier zit en over de kustplaats kijkt (zie foto onderaan artikel).

Dat Batman naar Benidorm komt is te danken aan de Spaanse stripcartoonist Paco Roca die de bekende Bruce Wayne naar de kustplaats aan de Costa Blanca laat komen voor een missie waar de superheld tegen een of andere kwaadaardige entiteit moet vechten en zich meer van een menselijke kant laat zien, aldus de stripcartoonist.

In de comic ‘Batman: The World’ zal de Amerikaanse superheld in een 184 pagina’s tellend stripalbum 14 landen bezoeken waaronder ook Benidorm in Spanje. De reis van Bruce Wayne naar Benidorm is te danken aan de 52-jarige Spaanse stripcartoonist Paco Roca die in Valencia is geboren.

In de nieuwe comic heeft DC Comics aan 14 stripcartoonisten gevraagd om in verschillende landen een avontuur te bedenken en tekenen. Voor Spanje werd voor de prijzenwinnende Paco Roca gekozen. Batman bezoekt in de nieuwe comic ook Noord-Amerika, Frankrijk, Italië, Duitsland, Tsjechië, Rusland, Polen, Turkije, Mexico, Brazilië, China, Korea en Japan maar dus niet Nederland of België.

‘Batman: The World’ wordt op dinsdag 14 september 2021 wereldwijd gelanceerd, slechts vier dagen voor de Wereld Batman Day die elk jaar op 18 september plaatsvindt.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.