Mercadona verrast iedereen met een goedkope maar goede anti verouderingscrème

Oeps ... foto ontbreekt!

Mercadona verrast iedereen met een goedkope maar goede anti verouderingscrème

Dit artikel is 7 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – Zo af en toe weet de Valenciaanse supermarktketen Mercadona de klanten te verrassen met nieuwe innovatieve producten. Dit keer gaat het echter niet om levensmiddelen maar om een anti verouderingscrème die bij de Mercadona veel goedkoper is dan in de parfumerieën. Het gaat om een revitaliserende crème van Alain welke in Granada wordt geproduceerd en in de normale parfumerieën verkocht wordt voor 60 euro maar bij de Mercadona voor slechts 5 euro.

De crème heeft als bestanddelen ribonucleïnezuur (RNA) en deoxyribonucleïnezuur (DNA) die het verouderingsproces blijken af te remmen, niet stoppen want ouder worden we allemaal natuurlijk. Deze crème wordt onder de naam Revitalizing de Alain voor 60 euro per pot verkocht in de traditionele parfumerieën in Spanje, niet bij drogisten want die bestaan niet in het land.

De producent is Alain Cosmetics die in Granada deze crème maakt. Het vreemde is echter dat zowel de 60 euro kostende crème en de Mercadona variant bij dezelfde producent vandaan komen. Het verschil is echter dat de Mercadona versie slechts 5 euro kost terwijl de duurdere versie voor 60 euro per pot verkocht wordt bij de parfumerieën.

In Mercadona heeft deze crème de naam Sisbela gekregen. Volgens de producent zit het verschil in de prijs in de afname van de parfumerieën en Mercadona waarbij de eerste kleine hoeveelheden koopt maar Mercadona met tienduizenden tegelijk de crèmes inkoopt en dus ook goedkoper kan inkopen en verkopen.

Op dit moment verkoopt Mercadona ongeveer 1.600 potten van de Sisbela anti verouderingscrème of revitaliserende crème per dag en stijgt dit aantal elke week weer. Voor de producent is dat goed nieuws want dit betekent meer omzet en wellicht nog lagere prijzen in de toekomst. Samen met de “aceite de oliva” of crème met olijfolie die voor 2 euro voor 2 potten verkocht worden, zijn het op dit moment de grootste verkopers.

Ga naar de inhoud