skip to Main Content
Mercadona verrast iedereen met een goedkope maar goede anti verouderingscrème

Mercadona verrast iedereen met een goedkope maar goede anti verouderingscrème

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – Zo af en toe weet de Valenciaanse supermarktketen Mercadona de klanten te verrassen met nieuwe innovatieve producten. Dit keer gaat het echter niet om levensmiddelen maar om een anti verouderingscrème die bij de Mercadona veel goedkoper is dan in de parfumerieën. Het gaat om een revitaliserende crème van Alain welke in Granada wordt geproduceerd en in de normale parfumerieën verkocht wordt voor 60 euro maar bij de Mercadona voor slechts 5 euro.

De crème heeft als bestanddelen ribonucleïnezuur (RNA) en deoxyribonucleïnezuur (DNA) die het verouderingsproces blijken af te remmen, niet stoppen want ouder worden we allemaal natuurlijk. Deze crème wordt onder de naam Revitalizing de Alain voor 60 euro per pot verkocht in de traditionele parfumerieën in Spanje, niet bij drogisten want die bestaan niet in het land.

De producent is Alain Cosmetics die in Granada deze crème maakt. Het vreemde is echter dat zowel de 60 euro kostende crème en de Mercadona variant bij dezelfde producent vandaan komen. Het verschil is echter dat de Mercadona versie slechts 5 euro kost terwijl de duurdere versie voor 60 euro per pot verkocht wordt bij de parfumerieën.

In Mercadona heeft deze crème de naam Sisbela gekregen. Volgens de producent zit het verschil in de prijs in de afname van de parfumerieën en Mercadona waarbij de eerste kleine hoeveelheden koopt maar Mercadona met tienduizenden tegelijk de crèmes inkoopt en dus ook goedkoper kan inkopen en verkopen.

Op dit moment verkoopt Mercadona ongeveer 1.600 potten van de Sisbela anti verouderingscrème of revitaliserende crème per dag en stijgt dit aantal elke week weer. Voor de producent is dat goed nieuws want dit betekent meer omzet en wellicht nog lagere prijzen in de toekomst. Samen met de “aceite de oliva” of crème met olijfolie die voor 2 euro voor 2 potten verkocht worden, zijn het op dit moment de grootste verkopers.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 17 reacties
 1. Echte schoonheid zit van binnen en een mooie huid is deels ook erfelijk bepaald, goede voeding, niet te veel eten en voldoende beweging en vooral geen stress , dit laatste is een aanslag op alles. Gebruik natuurlijke producten, zoals echte pure sesamolie, archanolie of cocosolie en vooral géén cosmetica…..

 2. Heb inmiddels de potten crème kunnen vinden, er stonden er nog 5 dus allemaal meegenomen, leuke cadeautjes, en daarbij nog een lekkere fles wijn.

 3. Ik heb dit potje (het was het voorlaatste) gisteren in de Mercadona (dicht bij hotel Bali) in Benidorm gekocht de verkoopster wist het mij direct aan te duiden!

 4. Ik koop altijd de gezicht creme,s ze zijn stuk voor stuk heerlijk. 5 euro,s. En de body creme met Argan, die zijn hier niet aan te slepen!

 5. Ik koop altijd de facecreme,s bij de Mercadonna, ze zijn stuk voor stuk heerlijk. En mijn favoriete bodycreme is acette de Argan, met oranje deksel. Heerlijk. Het is hier niet aan te slepen!

 6. Beste Ferna, mijn vrouwke heeft het gekocht in mercadona in El Palmar en dit is meer dan 100 km van Albir maar dat ze daar niets van dit product afweten, daar begrijp ik niets maar misschien is het in een andere stad wel te koop
  ik kan je niet zeggen waar je moet zijn, het is te ver hiervandaan, sorry daarvoor

 7. Heb geinformeerd bij mercadona, maar iedereen haalt zijn schouders op, welke mercado na kan ik het wel,kopen, wij wonen in Albir

 8. Mieke, je moet het niet bestellen, het staat gewoon uit in de mercadona en Maria alles heeft zijn charmes he je bent zoals je bent en als jezelf tevreden bent over jezelf ben je al heel ver en daarbij wat anderen denken, niets van aantrekken, ik weet zeker dat je een mooie vrouw bent!!!!!!!!!!!!!!

 9. dag plv, je kan gelijk hebben hoor maar ik denk (weet het niet zeker) dat een echte drogist niet bestaat in spanje, in belgie en nederland ook niet meer maar ze zijn onder de naam van bv. kruidvat, action enz…geëvolueerd en in spanje onder andere namen zoals een veredelde kruidenier maar zoals gezegd, kan verkeerd zijn en bij deze mea culpa

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken