Park Güell kan vanaf 1 juli alleen nog bezocht worden met online entreekaarten

Park Güell kan vanaf 1 juli alleen nog bezocht worden met online entreekaarten
Beeld: via canva.com

Park Güell kan vanaf 1 juli alleen nog bezocht worden met online entreekaarten

Park Güell is een van de meest iconische en betoverende bezienswaardigheden in Barcelona. Het is een architectonisch wonder ontworpen door de beroemde Antoni Gaudí, en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Vanaf 1 juli 2024 geldt er een nieuw ticketsysteem waarbij entreekaarten alleen nog online via de website gekocht kunnen worden.

Vanaf 1 juli 2024 zal Park Güell een innovatief nieuw ticketsysteem lanceren dat alleen online beschikbaar zal zijn. Deze vernieuwing is bedoeld om verschillende doelen te bereiken, waaronder een efficiëntere toegang tot het park. Door alle tickets online te verkopen, kunnen bezoekers hun bezoek beter plannen en wachttijden verminderen. Dit zal zorgen voor een soepelere ervaring voor alle bezoekers van Park Güell.

Het nieuwe systeem zorgt ervoor dat bezoekers beter verspreid worden over de dag, wat resulteert in een verbeterde bezoekersspreiding. Bovendien wordt de ecologische impact verminderd doordat onnodige reizen naar het park voor niet-beschikbare tickets voorkomen worden. Dit draagt bij aan een duurzamere aanpak en een efficiënter gebruik van de beschikbare capaciteit.

Het reserveren van tickets voor Park Güell wordt een eenvoudig online proces. Door dit proces te volgen, verzekert u zich van toegang en draagt u bij aan een soepelere bezoekerservaring voor iedereen.

  1. Bezoek de officiële website van Park Güell.
  2. Kies de gewenste datum en tijdslot voor uw bezoek.
  3. Selecteer het aantal tickets en eventuele extra’s (zoals audiotours).
  4. Betaal veilig online.
  5. Ontvang uw e-ticket dat u kunt uitprinten of op uw smartphone kunt tonen bij de ingang.

Met het nieuwe online systeem komt ook een duidelijk annuleringsbeleid. Dit beleid biedt bezoekers de nodige flexibiliteit, terwijl het ook helpt bij het efficiënt beheren van de parkcapaciteit.

  • Mogelijkheid tot wijziging van datum of tijdslot (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • Volledige terugbetaling bij annulering meer dan 24 uur voor het geplande bezoek
  • Speciale regelingen voor onvoorziene omstandigheden (zoals extreme weersomstandigheden)
Ga naar de inhoud