IKEA opent winkel in het Zenia Boulevard winkelcentrum in Orihuela

IKEA opent winkel in het Zenia Boulevard winkelcentrum in Orihuela
Beeld: IKEA.es

IKEA opent winkel in het Zenia Boulevard winkelcentrum in Orihuela

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – Op vrijdag heeft IKEA een nieuwe winkel geopend in het Zenia Boulevard winkelcentrum in Orihuela. Het gaat om een kleine winkel via het concept ‘IKEA Diseña’ waar klanten terecht kunnen voor de aanschaf van kleine IKEA-hebbedingetjes maar meer nog voor een gepersonaliseerde service. De nieuwe IKEA Diseña winkel voegt zich in het rijtje van de winkels die al te vinden zijn in de provincie Alicante in de provinciale hoofdstad Alicante, Finestrat/Benidorm, Ondara en Torrevieja.

IKEA ​​Diseña La Zenia‘ combineert creatie, planning en advies in één ruimte. Met een aanvankelijke staf van 12 medewerkers zal de winkel een service bieden die zal variëren van het ontwerpen van gepersonaliseerde projecten voor thuis samen met IKEA-experts tot hulp bij het doen van online aankopen of het contracteren van ophaal-, transport- en montagediensten. Het ontwerppunt ligt in lokaal 71 van het winkelcentrum en heeft een oppervlakte van 128 vierkante meter. IKEA Diseña is open voor het publiek van maandag tot en met zondag, op dezelfde uren als het winkelcentrum, van 10 tot 22 uur.

IKEA heeft in Spanje op dit moment zes verschillende formaten winkels: 16 grote traditionele IKEA-winkels zoals iedereen deze kent; 28 IKEA Diseña winkels; 54 Click & Collect punten voor het ophalen van online bestelde artikelen; twee urban-winkels in het centrum van Madrid en Las Rozas; twee pop-up stores in Sevilla en Valencia en twee Planning Studios in Catalonië in Sant Pere de Ribes (Sitges) en in het centrum van Barcelona aan de Avenida Diagonal. Daarnaast heeft IKEA een groot distributiecentrum in Valls (Tarragona) van waaruit IKEA de logistiek regelt voor Spanje, Portugal en het zuiden van Frankrijk. Hier worden ook de online aankopen ontvangen en verstuurt in Spanje.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.