A-7 autoweg wordt verlengd tussen La Mora en Torredembarra in Tarragona

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

A-7 autoweg wordt verlengd tussen La Mora en Torredembarra in Tarragona

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Het Spaanse ministerie van Ontwikkeling heeft in de staatscourant (BOE) geplaatst dat er een verlenging komt van de A-7, de autoweg langs de Middellandse Zee-kust die bekend staat als “Autovía del Mediterráneo”. Het gaat om een verbetering van de actuele N-340 tussen La Mora en La Pobla de Montornès, beiden gelegen in de provincie Tarragona.

Ter hoogte van La Mora, ten noorden van de stad Tarragona, veranderd de A-7 autoweg in de smallere N-340 nationale weg. Dat gaat in de toekomst veranderen nu het Spaanse ministerie van Ontwikkeling toestemming heeft gegeven tot een verlenging van de A-7 autoweg door de gemeenten Tarragona, Riera de Gaià, Altafulla en Torredembarra, een nieuw stuk weg van 5,56 km.

De A-7 is de tolvrije autoweg die op veel plaatsen parallel loopt aan de AP-7 tolweg. Het is een autoweg die op veel plaatsen de N-340 nationale weg tussen Barcelona en Cádiz in het zuiden van Andalusië vervangt.

Het nieuwe deel verlengt de huidige A-7 tussen Tarragona en La Mora waarna deze doorgaat (en de N-340 zal vervangen) tot aan de gemeente La Pobla de Montornès bij Torredembarra. Op die plaats gaat de A-7 over op de oude N-340 nationale weg maar kan men ervoor kiezen op de AP-7 tolweg op te rijden.

Middellandsezee-autoweg

De A-7 is een autoweg (autovía) langs de Middellandse Zee-kust. De weg loopt van Barcelona in het noorden via Valencia naar Algeciras in het zuiden en is 1.330 kilometer lang. De A-7 volgt het traject van de oude nationale weg N-340. De A-7 is dan door de vele aansluitingen bedoeld voor lokaal verkeer terwijl de AP-7 bedoeld is voor transitverkeer.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.