De nieuwe spannende Spaanse Netflix serie: ‘Hache’

Oeps ... foto ontbreekt!

De nieuwe spannende Spaanse Netflix serie: ‘Hache’

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe Spaanse serie ‘Hache’ bekend gemaakt. Het is de vijfde Originals serie die door Netflix in Spanje gemaakt is. Het is een 8-delige serie die is gebaseerd op het waargebeurde verhaal rondom Helena, een vrouw te midden van de heroïnehandel in het Barcelona van de jaren zestig.

Vanaf 1 november zal ‘Hache’ in 190 landen te zien zijn en heeft Netflix er een nieuwe Spaanse serie bij die het rijtje van vijf, te weten ‘La Casa del Papel’, ‘Elite’, ‘Paquita Salas’ en ‘Las Chicas del Cable’ compleet maakt. Er staan nog veel meer Spaanse series op Netflix maar dat zijn geen Netflix Originals maar werden door Netflix gekocht zoals Vis a Vis, Velvet etc.

De hoofdrol in deze nieuwe spannende serie is weggelegd voor Adriana Ugarte die de Spaanse series kijkers kennen van o.a ‘El tiempo entre costuras’ en Javier Rey uit o.a. ‘Velvet’ en ‘Fariña’. ‘Hache’ is geschreven door de makers van ‘Velvet Collection’ Verónica Fernández en beloofd een succes te worden.

LEESTIP: Top 10 van Spaanse series op Netflix (2019)

In acht afleveringen wordt het waargebeurde verhaal verteld van Helena en de heroïnehandel in het Barcelona van de jaren zestig. Helena (Adriana Ugarte) is een prostituee die gaat werken voor een belangrijke drugsdealer genaamd Malpica (Javier Rey). Uiteindelijke weet Helena zo belangrijk te worden in de wereld van de heroïnehandel dat zij de de touwtjes in handen heeft.

Tijdens haar tijd in Barcelona krijgen Helena en Malpica te maken met de politie inspecteur Vinuesa (Eduardo Noriega) die samen met zijn team de plannen van de drugsdealers verstoren. De club Albatros speelt daarbij een belangrijke rol in de serie want naast dat daar flink gefeest wordt door inwoners van Barcelona en buitenlandse bezoekers, is dit ook het centrum van de heroïnehandel.

LEESTIP: Top 10 van Spaanse series op Netflix (2018)

Ga naar de inhoud