De nieuwe spannende Spaanse Netflix serie: ‘Hache’

De nieuwe spannende Spaanse Netflix: ‘Hache’
Beeld: Netflix

De nieuwe spannende Spaanse Netflix serie: ‘Hache’

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe Spaanse serie ‘Hache’ bekend gemaakt. Het is de vijfde Originals serie die door Netflix in Spanje gemaakt is. Het is een 8-delige serie die is gebaseerd op het waargebeurde verhaal rondom Helena, een vrouw te midden van de heroïnehandel in het Barcelona van de jaren zestig.

Vanaf 1 november zal ‘Hache’ in 190 landen te zien zijn en heeft Netflix er een nieuwe Spaanse serie bij die het rijtje van vijf, te weten ‘La Casa del Papel’, ‘Elite’, ‘Paquita Salas’ en ‘Las Chicas del Cable’ compleet maakt. Er staan nog veel meer Spaanse series op Netflix maar dat zijn geen Netflix Originals maar werden door Netflix gekocht zoals Vis a Vis, Velvet etc.

De hoofdrol in deze nieuwe spannende serie is weggelegd voor Adriana Ugarte die de Spaanse series kijkers kennen van o.a ‘El tiempo entre costuras’ en Javier Rey uit o.a. ‘Velvet’ en ‘Fariña’. ‘Hache’ is geschreven door de makers van ‘Velvet Collection’ Verónica Fernández en beloofd een succes te worden.

LEESTIP: Top 10 van Spaanse series op Netflix (2019)

In acht afleveringen wordt het waargebeurde verhaal verteld van Helena en de heroïnehandel in het Barcelona van de jaren zestig. Helena (Adriana Ugarte) is een prostituee die gaat werken voor een belangrijke drugsdealer genaamd Malpica (Javier Rey). Uiteindelijke weet Helena zo belangrijk te worden in de wereld van de heroïnehandel dat zij de de touwtjes in handen heeft.

Tijdens haar tijd in Barcelona krijgen Helena en Malpica te maken met de politie inspecteur Vinuesa (Eduardo Noriega) die samen met zijn team de plannen van de drugsdealers verstoren. De club Albatros speelt daarbij een belangrijke rol in de serie want naast dat daar flink gefeest wordt door inwoners van Barcelona en buitenlandse bezoekers, is dit ook het centrum van de heroïnehandel.

LEESTIP: Top 10 van Spaanse series op Netflix (2018)

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.