Spaanse fotograaf legt de passievolle kus op straat vast in Spanje

Spaanse fotograaf legt de passievolle kus op straat vast in Spanje
Beeld: Freepik

Spaanse fotograaf legt de passievolle kus op straat vast in Spanje

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Tijdens de corona-crisis en de daarbij horende maatregelen waaronder het mondkapje en de 1,5 meter afstand, was het voor veel inwoners van Spanje moeilijk om de traditionele passionele momenten te handhaven. Maar nu het beter lijkt te gaan in Spanje en er minder maatregelen zijn, zijn de kussende stelletjes weer te zien. Fotograaf Daniel Ochoa de Olza maakte een fotoreportage voor de Nederlandse Volkskrant.

Spanje is passie … dat zie en hoor je bij de flamenco, bij het stierenvechten, bij het voetbal en op straat bij verliefde mensen. Want als de Spanjaarden erg goed in zijn dan is dat wel het passievolle kussen op straat waarbij het hen niets uitmaakt wie dat kan zien. En een ding weten we zeker, het onbeschaamd zoenen op straat kunnen de Spaanse jongeren toch echt beter dan de Nederlandse of Belgische leeftijdsgenoten.

Maar blijkbaar was een coronavirus genoeg om de op straat zoenende mensen binnen te houden en het straatbeeld voor anderhalf jaar te veranderen. Even leek het erop dat de zoenende jongeren op straat niet meer te zien zouden zijn maar met de verbetering van de pandemie en de versoepeling van veel maatregelen, kwamen ook de passievol zoenende stelletjes weer terug op straat.

De Spaanse fotograaf Daniel Ochoa de Olza heeft in een aantal straatfoto’s de zoenende mensen op straat in Spanje vastgelegd als een overwinning van het coronavirus en bewijs dat de liefde op straat blijft bestaan.

Bekijk alle foto’s HIER op de speciale pagina van de internetversie van De Volkskrant.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.