FC Barcelona verkoopt oude Camp Nou stoelen, diamanten en andere memorabilia

FC Barcelona verkoopt oude Camp Nou stoelen, diamanten en andere memorabilia
Beeld: via canva.com & FC Barcelona

FC Barcelona verkoopt oude Camp Nou stoelen, diamanten en andere memorabilia

Dit artikel is 6 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Zoals bekend wordt het oude Camp Nou voetbalstadion van FC Barcelona compleet verbouwd. De Klassieker van dit weekend tussen Barça en Real Madrid wordt dan ook niet in dit historische stadion, maar in het Olympisch Stadion op de Montjuïc berg gespeeld. Fans van FC Barcelona kunnen nu stukjes memorabilia van het oude Camp Nou kopen

FC Barcelona heeft een collectie memorabilia uit het oude (Spotify) Camp Nou gelanceerd. Het stadion wordt momenteel afgebroken om plaats te maken voor een nieuw stadion. Met de collectie kunnen fans een deel van het oude stadion kopen, zoals stoelen, netten, gras en juwelen gemaakt van diamanten uit het gras.

De FC Barcelona wil met de renovatie van het stadion ervoor zorgen dat alle fans die onvergetelijke momenten hebben beleefd in het stadion, een stukje van de clubgeschiedenis mee naar huis kunnen nemen. Voor clubleden en abonnees is er voorrang bij de verkoop. Er zijn verschillende items beschikbaar, waaronder een stukje gras in drie formaten en een stukje net van de doelpalen.

FC Barcelona biedt de stoelen van het oude Spotify Camp Nou te koop aan. Abonnees kunnen hun eigen stoel kopen tijdens een exclusieve voorverkoop van twee weken. Leden en het algemene publiek kunnen de stoelen later kopen. De stoelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende ontwerpen en kosten vanaf 99 euro.

Voor het eerst in de geschiedenis van de FC Barcelona biedt de club een collectie ethische en duurzame diamanten aan. De diamanten zijn gemaakt van koolstof uit het gras van de laatste wedstrijd van het afgelopen seizoen, tegen RCD Mallorca. De diamanten worden verkregen met behulp van geavanceerde technologie en hernieuwbare energie, waardoor ze volledig duurzaam en milieuvriendelijk zijn. De diamanten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van een karaat tot 0,1 karaat. De exclusiefste optie is een briljant van 1 karaat ter waarde van 15.000 euro.

Alle diamanten hebben een NFT, die via blockchain de traceerbaarheid ervan authenticeert. Daarnaast bieden de NFT’s exclusieve en speciale beloningen en ervaringen. Alle producten zijn exclusief verkrijgbaar in de Barça Store en op de website www.store.fcbarcelona.com

  • fcbarcelona2
  • fcbarcelona1 1
Ga naar de inhoud