AliExpress opent tweede fysieke winkel van Spanje/Europa in Barcelona

AliExpress opent tweede fysieke winkel van Spanje/Europa in Barcelona
Beeld: Archieffoto

AliExpress opent tweede fysieke winkel van Spanje/Europa in Barcelona

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – In augustus werd de eerste fysieke winkel van Europa en Spanje van het Chinese online warenhuis AliExpress geopend in het winkelcentrum Xanadú in Madrid. Daar komt nu een nieuwe en grotere winkel bij in Barcelona in een winkelcentrum net buiten Barcelona.

Deze vrijdag (toevallig op Black Friday) 29 november opent in het Finestrelles Shopping Centre in een voorstad van Barcelona Esplugues de Llobregat de tweede fysieke winkel van Spanje en Europa van AliExpress, de dochteronderneming van de Chinese gigant Alibaba.

Volgens de directeur van ALiExpress in Spanje wilde het online warenhuis in eerste instantie een winkel openen in het winkelcentrum La Maquinista (waar ook een HEMA is gelegen) in Barcelona maar uiteindelijk koos men toch voor een locatie in Esplugues de Llobregat, net buiten Barcelona.

Waar in Madrid in het winkelcentrum Xanadú in augustus een 740 m2 grote winkel werd geopend, zal de AliExpress Plaza winkel in Barcelona 1.000 m2 winkeloppervlakte hebben en werk bieden aan 33 personen. Net zoals in Madrid zal de aandacht liggen bij de elektronische artikelen die men al online kan kopen bij AliExpress maar in de fysieke winkel aangeraakt en geprobeerd kunnen worden.

De opening vindt plaats op vrijdag 29 november om 12 uur en wordt gedaan door de FC Barcelona voetballer Luis Suarez. De eerste 1.000 klanten krijgen een geschenk wat een elektrische scooter, smartphone, koffiezetapparaat, stofzuiger of iets anders kan zijn.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.