AliExpress opent tweede fysieke winkel van Spanje/Europa in Barcelona

AliExpress opent tweede fysieke winkel van Spanje/Europa in Barcelona
Beeld: Archieffoto

BARCELONA – In augustus werd de eerste fysieke winkel van Europa en Spanje van het Chinese online warenhuis AliExpress geopend in het winkelcentrum Xanadú in Madrid. Daar komt nu een nieuwe en grotere winkel bij in Barcelona in een winkelcentrum net buiten Barcelona.

Deze vrijdag (toevallig op Black Friday) 29 november opent in het Finestrelles Shopping Centre in een voorstad van Barcelona Esplugues de Llobregat de tweede fysieke winkel van Spanje en Europa van AliExpress, de dochteronderneming van de Chinese gigant Alibaba.

Volgens de directeur van ALiExpress in Spanje wilde het online warenhuis in eerste instantie een winkel openen in het winkelcentrum La Maquinista (waar ook een HEMA is gelegen) in Barcelona maar uiteindelijk koos men toch voor een locatie in Esplugues de Llobregat, net buiten Barcelona.

Waar in Madrid in het winkelcentrum Xanadú in augustus een 740 m2 grote winkel werd geopend, zal de AliExpress Plaza winkel in Barcelona 1.000 m2 winkeloppervlakte hebben en werk bieden aan 33 personen. Net zoals in Madrid zal de aandacht liggen bij de elektronische artikelen die men al online kan kopen bij AliExpress maar in de fysieke winkel aangeraakt en geprobeerd kunnen worden.

De opening vindt plaats op vrijdag 29 november om 12 uur en wordt gedaan door de FC Barcelona voetballer Luis Suarez. De eerste 1.000 klanten krijgen een geschenk wat een elektrische scooter, smartphone, koffiezetapparaat, stofzuiger of iets anders kan zijn.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Maar AliExpress verkoopt toch zelf geen producten

Je kan via AliExpress gewoon zaken bestellen hoor.
Van dezelfde eigenaar als Alibaba, de site, niet die met de 40 rovers hehehe.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.