Spaanse kandidaat aan de Costa Brava in B&B Vol Liefde 2023

Spaanse kandidaat aan de Costa Brava in B&B Vol Liefde 2023
Beeld: RTL / web

Spaanse kandidaat aan de Costa Brava in B&B Vol Liefde 2023

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Op 29 december 2022 is de aftrap waarin de kandidaten voor B&B Vol Liefde 2023 zich voorstellen. Daarna kunnen mannen en vrouwen die de uitzending hebben gezien reageren. Vervolgens worden in april en mei opnames gemaakt en wordt het programma in de zomer van 2023 uitgezonden. In de promo voor de aftrap die nu te zien is op RTL 4 hebben we al één Spaanse kandidaat ontdekt. Het is Debbie de Jong, die een B&B heeft op het Catalaanse platteland op een kwartiertje rijden van de mooie stad Girona.

Toevallig was de redactie van het Reis- en cultuurmagazine over Spanje en de Spaanstalige wereld ESPANJE! recent in Can Portell by 123Ole van Debbie om een reportage te maken over de stad Girona en over haar werk en leven in Spanje. In de editie van ESPANJE! die op 11 januari verschijnt, kun je die artikelen lezen. Nog leuker is dat we van Debbie ook een verblijf in haar B&B mogen weggeven. Hoe je kunt winnen lees je ook in editie 1 2023 van ESPANJE! die je hier kunt bestellen.

¡LEUK! Neem nu een abonnement op ESPANJE! dat vier keer per jaar een 100 pagina’s tellend glossy magazine uitbrengt. Voor slechts € 26,95 krijg je met € 13 of 30% korting (normaal € 39,75) de huidige editie en de vier komende edities. KLIK HIER en meld je aan om meteen ESPANJE! te lezen (ook leuk als cadeau natuurlijk).

Wie is Debbie de Jong van B&B Vol Liefde?

Debbie streek 17 jaar geleden samen met haar man Alfred van den Heuvel en haar kinderen Sam en Roos neer in een klein dorpje bij Girona. In een oude boerderij, een masia, begon ze een gezellige B&B met een knots van en tuin, een zwembad en heerlijke terrassen waar ’s avonds het diner wordt geserveerd. De Baskische Begoña tovert iedere avond de lekkerste gerechten op tafel. 

In de editie van ESPANJE!, die van januari tot april 2023 in de winkel ligt, delen we enkele lekkere gerechten van Begoña en vertelt Debbie over haar nieuwe project: Mas Ferrer. Enkele jaar geleden gingen Debbie en Alfred uit elkaar. De kinderen vertrokken na hun studie in Spanje naar Nederland en inmiddels heeft Debbie wel weer zin in een nieuwe relatie. Je ziet Debbie in het voorstelfilmpje van B&B Vol Liefde hieronder in de keuken van haar B&B met haar honden.

Wanneer wordt B&B Vol Liefde uitgezonden?

Op 29 december zullen we zien of er ook nog andere Spaanse kandidaten zitten tussen de elf B&B-eigenaren die zich voorstellen. Naar verwachting zal het derde seizoen van B&B Vol Liefde op 10 juli beginnen bij zowel RTL4 als Videoland. De opnames vinden plaats rond april/mei. Heb je dan tijd en ben je een leuke, dynamische man van rond de zestig, kijk dan zeker aanstaande donderdag. Een ding weten we al zeker: dat wordt weer smullen deze zomer.

ESPANJE! Reis- en cultuurmagazine is dé Nederlandstalige glossy over Spanje en de Spaanstalige wereld dat vier keer per jaar in Nederland en België verschijnt. ESPANJE! is een hoogwaardig journalistiek magazine met inspirerende reisreportages, mooie interviews, boeiende columns, heerlijke recepten en honderden tips voor liefhebbers van Spanje. Meer informatie lees je op de website espanje.nl

Ga naar de inhoud