Search
menu
Search

Opnieuw lichaam gevonden in waterput in Málaga

Oeps ... foto ontbreekt!

Opnieuw lichaam gevonden in waterput in Málaga

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De politie heeft opnieuw het levenloze lichaam gevonden in een waterput in het achterland van de provincie Málaga. In dit geval gaat het om een put in de gemeente Villanueva del Trabuco. Het gaat om een 45-jarige man die zondagmiddag met zijn hond ging wandelen en niet meer terug is gekomen.

Terwijl men in Málaga nog in de rouw is vanwege de dood van de tweejarige Julen die uiteindelijk zonder leven na een dertien dagen durende reddingsoperatie in de waterput in Totalán werd gevonden, is er een tweede persoon in een waterput om het leven gekomen.

In dit geval gaat het om een 45-jarige inwoner van het dorp Villanueva del Trabuco die zondagmiddag met zijn hond op een pad nabij de Cien Caños een wandeling ging maken maar die tot aan 23.10 uur zondagavond niet meer teruggezien werd. Op dat tijdstip kreeg de 112 een melding binnen waarna de Guardia Civil met een zoektocht begon.

Uiteindelijk eindigde deze zoektocht om 2.50 uur in de nacht van zondag op maandag toen men het levenloze lichaam van de man had gelokaliseerd. De man was blijkbaar in een onafgedekte waterput gevallen waar hij waarschijnlijk op drie meter diepte is verdronken aangezien in deze put, in tegenstelling tot de put waar Julen in was gevallen, wel water zat. Autopsie zal moeten uitwijzen wat de doodsoorzaak is.

Toen de specialisten van de Guardia Civil de put ingingen, troffen ze naast het lichaam van de man ook dat van zijn hond aan. Waarschijnlijk wilde hij zijn hond redden en ging daarbij iets is fout met fatale gevolgen.

Volgens de dorpsbewoners was de man een bekende in het dorp en kende hij als geen ander de omgeving. Blijkbaar gaat het om een boer die twee of drie keer per week een lange wandeling maakte, altijd met zijn trouwe viervoeter naast zijn zijde.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?