Geen coronavirus patiënt in Torrevieja

Geen coronavirus patiënt in Torrevieja
Beeld: Adobe Stock

Geen coronavirus patiënt in Torrevieja

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Twee personen uit IJsland hadden symptomen van het coronavirus nadat ze uit China waren teruggekeerd maar onderzoek heeft uitgewezen dat dit niet het geval is. Het tweetal werd opgenomen in het ziekenhuis van Torrevieja en werden meteen geïsoleerd van andere patiënten.

Uiteindelijk bleek het opnieuw een vals alarm te zijn wat betreft een coronavirus besmetting in Spanje. Eerst waren er twee personen in Barcelona, daarna een persoon in Baskenland en een persoon in Granada. Met de twee mogelijke besmettingsgevallen in Torrevieja komt het totaal van valse alarmen op vijf te staan.

Het ging in het geval van Torrevieja om een vrouw van 66 jaar en een man van 52 jaar die bieden uit IJsland komen en eerder in Wuhan in China waren. De vrouw vertoonde symptomen terwijl dat bij de man niet het geval was. Toch werden beiden onderzocht waaruit bleek dat het een vals alarm was.

Ondertussen is men in Catalonië een 33-jarige man aan het onderzoeken omdat ook hij symptomen van het coronavirus vertoont.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.