Nieuwe anti-aging crème bij Mercadona voor slechts 5 euro

Nieuwe anti-aging crème bij Mercadona voor slechts 5 euro
Beeld: Beautè Mediterranea

Nieuwe anti-aging crème bij Mercadona voor slechts 5 euro

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – Het is de Spaanse supermarktketen Mercadona weer gelukt om het Spaanse nieuws te halen en haar klanten te verbazen met een nieuwe crème. In dit geval gaat het om, zoals de media schrijft de ‘andere Sisbela’, anti-aging of anti-verouderingscrème van het merk Beauté Mediterranea. Het geheim van deze crème zit in het ‘drakenbloed’.

De nieuwe anti-aging crème van Mercadona voegt zich in het rijtje van de 5 euro kostende Sisbela crème die al voor heel wat opschudding zorgde bij de klanten van de Spaanse supermarktketen. Ook de Lidl heeft de Aqua Cien crème die voor slechts 3,99 euro verkocht wordt en door de Spaanse consumentenbond OCU zelfs tot de beste van Spanje werd gekozen.

In dit geval gaat het om de ‘Crema facial antioxidante y regenerante Beauté Mediterranea Dragon’s blood FPS 12’, een pot van 50 ml die 5 euro kost en makkelijk te herkennen is aan de redelijk simpele verpakking en rood witte kleuren. Het merk Beauté Mediterraneo wordt in andere winkels verkocht voor prijzen tussen de 40 en 90 euro al gaat het hier om de ‘low cost’ versie.

Het bijzondere van deze nieuwe anti-aging crème is het bestanddeel Dragon’s Blood of in het Spaans ‘sangre de dragón’. Er zit 4% van dit natuurlijke ingrediënt in het product en is een krachtige antioxidant en regenerator. Drakenbloed wordt gewonnen uit het rode sap van de Croton Lechleri-boom die in de Amazone groeit.  

Dit product is gemaakt door Laboratorios Rofersam, een cosmeticabedrijf in Barcelona, ​​en brengt het op de markt via het merk Beauté Mediterranea. Ze maken meestal hoogwaardige en dure producten maar in 2017 waagden ze het om een ​​lijn van kwaliteitsproducten te lanceren die betaalbaar waren voor alle budgetten. Het doel was om een ​​groter volume in een supermarkt te verkopen en zo de prijs te kunnen verlagen. Iets wat ze nu hebben bereikt in Mercadona.

16f9409bb05085b88004ebc7c2098968
Beauté Mediterranea

Erkende experts in de sector bevestigen dat de ingrediënten die worden gebruikt voor de Dragon’s Blood-formule 20 keer meer antioxidanten zijn dan vitamine C. Het wordt aanbevolen vanaf ongeveer een leeftijd van 30 jaar voor dagelijks gebruik maar niet om huidvlekken of specifieke behandelingen te bestrijden.

De ‘Crema facial antioxidante y regenerante Beauté Mediterranea Dragon’s blood FPS 12’ werkt het beste op een droge of gemengde huid door het dag en nacht aan te brengen, altijd met een schoon gezicht en geen make-up. Bij een vette huid wordt aanbevolen om het eenmaal per dag te gebruiken. Hydratatie is direct vanaf de eerste toepassing merkbaar terwijl pas na enkele dagen de elasticiteit en huidregeneratie merkbaar zijn.

En jij, heb jij deze nieuwe, goedkope wondercrème van Mercadona al geprobeerd? Zo niet, ga je dat dan doen voor slechts 5 euro (als de potten te vinden zijn in jouw plaatselijke Mercadona).

Ga naar de inhoud