Nieuwe anti-aging crème bij Mercadona voor slechts 5 euro

Nieuwe anti-aging crème bij Mercadona voor slechts 5 euro
Beeld: Beautè Mediterranea

VALENCIA – Het is de Spaanse supermarktketen Mercadona weer gelukt om het Spaanse nieuws te halen en haar klanten te verbazen met een nieuwe crème. In dit geval gaat het om, zoals de media schrijft de ‘andere Sisbela’, anti-aging of anti-verouderingscrème van het merk Beauté Mediterranea. Het geheim van deze crème zit in het ‘drakenbloed’.

De nieuwe anti-aging crème van Mercadona voegt zich in het rijtje van de 5 euro kostende Sisbela crème die al voor heel wat opschudding zorgde bij de klanten van de Spaanse supermarktketen. Ook de Lidl heeft de Aqua Cien crème die voor slechts 3,99 euro verkocht wordt en door de Spaanse consumentenbond OCU zelfs tot de beste van Spanje werd gekozen.

In dit geval gaat het om de ‘Crema facial antioxidante y regenerante Beauté Mediterranea Dragon’s blood FPS 12’, een pot van 50 ml die 5 euro kost en makkelijk te herkennen is aan de redelijk simpele verpakking en rood witte kleuren. Het merk Beauté Mediterraneo wordt in andere winkels verkocht voor prijzen tussen de 40 en 90 euro al gaat het hier om de ‘low cost’ versie.

Het bijzondere van deze nieuwe anti-aging crème is het bestanddeel Dragon’s Blood of in het Spaans ‘sangre de dragón’. Er zit 4% van dit natuurlijke ingrediënt in het product en is een krachtige antioxidant en regenerator. Drakenbloed wordt gewonnen uit het rode sap van de Croton Lechleri-boom die in de Amazone groeit.  

Dit product is gemaakt door Laboratorios Rofersam, een cosmeticabedrijf in Barcelona, ​​en brengt het op de markt via het merk Beauté Mediterranea. Ze maken meestal hoogwaardige en dure producten maar in 2017 waagden ze het om een ​​lijn van kwaliteitsproducten te lanceren die betaalbaar waren voor alle budgetten. Het doel was om een ​​groter volume in een supermarkt te verkopen en zo de prijs te kunnen verlagen. Iets wat ze nu hebben bereikt in Mercadona.

Beauté Mediterranea

Erkende experts in de sector bevestigen dat de ingrediënten die worden gebruikt voor de Dragon’s Blood-formule 20 keer meer antioxidanten zijn dan vitamine C. Het wordt aanbevolen vanaf ongeveer een leeftijd van 30 jaar voor dagelijks gebruik maar niet om huidvlekken of specifieke behandelingen te bestrijden.

De ‘Crema facial antioxidante y regenerante Beauté Mediterranea Dragon’s blood FPS 12’ werkt het beste op een droge of gemengde huid door het dag en nacht aan te brengen, altijd met een schoon gezicht en geen make-up. Bij een vette huid wordt aanbevolen om het eenmaal per dag te gebruiken. Hydratatie is direct vanaf de eerste toepassing merkbaar terwijl pas na enkele dagen de elasticiteit en huidregeneratie merkbaar zijn.

En jij, heb jij deze nieuwe, goedkope wondercrème van Mercadona al geprobeerd? Zo niet, ga je dat dan doen voor slechts 5 euro (als de potten te vinden zijn in jouw plaatselijke Mercadona).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meest recente artikelen

13
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Elly

Zojuist gekocht bij de Mercadona in la Carihuela, gelijk aan het smeren gegaan en nu maar afwachten wat het resultaat is over een x-aantal weken. Spannend hoor.

elizabeth

Ik zelf kocht de anti aging creme bij de Mercadona in Benidorm.Top creme, en dan voor 5 euro..de Cien van de Liddle tegen rimpels is ook top.smeert goed uit.je gezicht gaat glanzen.

kelly

Alweer een wondermiddel ??? zal het misschien ooit wel eens proberen

pedro

De wereld staat bol van beweringen over producten die wonderen verrichten . Als de werking echt zo wonderbaarlijk zou zijn. Dan wordt het meestal voor bizarre hoge prijzen te koop aangeboden. Of alleen te verkrijgen bij schoonheidsklinieken. Die weer op hun wijze het combineren met gezichts-behandelingen. Winst dat is de drager van veel onwaarheden. Ik ben geen tegenstander van producten die goed werken. Alleen als er meer directe en indirecte nadelen aan verbonden zijn . Laat het uit de schappen van winkels. In het geheel er staat al zoveel rommel die niets bijdragen aan verbetering . De samenstelling van fruit… Lees verder »

Diana

Hoppa, alweer een stukje oerwoud verloren. En dat omdat wij vooral jong willen blijven uitzien.

reinier ruiter

ik koop vaak bij Mercadona nieuwe producten die elders duur zijn , en hebt er nooit spijt van vorig jaar nog olijv oli producten gekocht 400 ml in twee potjes van elk 200 ml noormaal Euro 40. voor Euro 10 samen ik ben 80 jaar oud en mijn huid ziet er uit als een 40 jarige man dat bedoel ik nou uitstekend spul

Josje

Als dat spul maar goed is, wil ik het wel proberen.

Jozef

Josje, beide crèmes heb ik aan een test onderworpen. Proefondervindelijk heb ik een gering verschil tussen beide ontdekt. De Aqua Cien van Lidl heb ik op het linker gedeelte van het paar getest en het Beauté Mediterranea van Mercadonna op het rechterdeel van het paar schoenen getest. Het resultaat is verbluffend de crème van Mercadonna heeft iets meer glans. Beide schoenen zie er als nieuw en verjongd uit. Nu nog een paar nieuwe zolen en ze kunnen weer Kilometers belopen worden.
Jozef

adembrechts@gmail.com

Het begint er nu echt wel op te lijken, dat deze nieuwsbrief belang heeft bij Mercadona.

Femke

ik gebruik al jaren de ,anti edad creme merk Sisbela em ben er zeer tevrede van .Dus deze nieuwe creme wil ik ook wel eens uittesten

Arthur

Ik heb ook nog wat creme voor je….37,1 graden celcius.

Josje

Bedoel je hiermee je eigen sperma? Graag specificeren!

Arthur

Ik wilde het graag netjes houden…

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.