Lichamen van oudere Nederlandse man en Britse vrouw gevonden in Motril

Lichamen van oudere Nederlandse man en Britse vrouw gevonden in Motril
Beeld: Policia Nacional / Twitter

Lichamen van oudere Nederlandse man en Britse vrouw gevonden in Motril

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GRANADA – De politie is met een onderzoek begonnen na de vondst van twee levenloze lichamen in Motril, in de provincie Granada. Het gaat volgens de Spaanse media om een 76-jarige Nederlandse man en een 80-jarige Britse vrouw die in vergaande staat van ontbinding werden gevonden in hun woning.

De woning waar het oudere paar werd gevonden bevindt zich in de Calle La Fabriquilla, pal tegenover het lokale politiekantoor. De lichamen van de Nederlandse man en oudere Britse vrouw waren al in vergaande staat van ontbinding wat betekent dat ze al geruime tijd dood in de woning lagen. Autopsie moet uitwijzen wanneer en waaraan het oudere stel is overleden.

De lichamen van de 76-jarige Nederlandse man en de 80-jarige Britse vrouw werden woensdagmiddag rond 14 uur door de lokale politie gevonden. De agenten gingen op onderzoek uit nadat een medewerkster van een lokale cafetaria in Motril de politie vertelde dat ze al lange tijd het buitenlandse stel niet gezien had.

Volgens buurtbewoners woonden de Nederlander en de Britse al zeker drie jaar in de woning in Motril, een stad aan de Costa Tropical in de provincie Granada (Andalusië).

ATTENTIE: In diverse regionale kranten staat dat het om een 76-jarige Nederlandse man gaat terwijl andere kranten schrijven over een Duitse man en een Britse vrouw.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.