Lichamen van oudere Nederlandse man en Britse vrouw gevonden in Motril

Lichamen van oudere Nederlandse man en Britse vrouw gevonden in Motril
Beeld: Policia Nacional / Twitter

Lichamen van oudere Nederlandse man en Britse vrouw gevonden in Motril

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GRANADA – De politie is met een onderzoek begonnen na de vondst van twee levenloze lichamen in Motril, in de provincie Granada. Het gaat volgens de Spaanse media om een 76-jarige Nederlandse man en een 80-jarige Britse vrouw die in vergaande staat van ontbinding werden gevonden in hun woning.

De woning waar het oudere paar werd gevonden bevindt zich in de Calle La Fabriquilla, pal tegenover het lokale politiekantoor. De lichamen van de Nederlandse man en oudere Britse vrouw waren al in vergaande staat van ontbinding wat betekent dat ze al geruime tijd dood in de woning lagen. Autopsie moet uitwijzen wanneer en waaraan het oudere stel is overleden.

De lichamen van de 76-jarige Nederlandse man en de 80-jarige Britse vrouw werden woensdagmiddag rond 14 uur door de lokale politie gevonden. De agenten gingen op onderzoek uit nadat een medewerkster van een lokale cafetaria in Motril de politie vertelde dat ze al lange tijd het buitenlandse stel niet gezien had.

Volgens buurtbewoners woonden de Nederlander en de Britse al zeker drie jaar in de woning in Motril, een stad aan de Costa Tropical in de provincie Granada (Andalusië).

ATTENTIE: In diverse regionale kranten staat dat het om een 76-jarige Nederlandse man gaat terwijl andere kranten schrijven over een Duitse man en een Britse vrouw.

Ga naar de inhoud