Search
menu
Search

Vrouw overleden na aanval van door haar geredde hond in Valencia

Vrouw overleden na aanval van door haar geredde hond in Valencia
Beeld: Voorbeeldfoto / Canva

Vrouw overleden na aanval van door haar geredde hond in Valencia

Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – In de gemeente Macastre in de provincie Valencia is het afgelopen weekend een 67-vrouw overleden nadat ze door een hond was aangevallen. Die aanval gebeurde in haar eigen woning en werd uitgevoerd door een pitbull die nota bene door de vrouw van straat gehaald was om de hond een nieuw huis te geven.

De oudere vrouw overleed aan haar verwondingen aan armen en gezicht en een bloeding in het Hospital La Fe ziekenhuis in Valencia. Het is een vreemd verhaal, maar de vrouw in kwestie heeft de pitbull hond gered van straat waar de hond was achtergelaten. Het is niet helemaal duidelijk waarom de hond de vrouw heeft aangevallen.

De hond wist de 67-jarige vrouw in haar armen en gezicht aan te vallen. Toen het ambulancepersoneel samen met de politie ter plaatse kwam, moesten de agenten vanwege het agressieve gedrag van de pitbull de hond doodschieten. Pas toen de hond was overleden kon het ambulancepersoneel de vrouw verzorgen en naar het ziekenhuis overbrengen. Eenmaal in het ziekenhuis raakte de vrouw echter in shock na een inwendige bloeding waarna ze overleed.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?