Search
menu
Search

Belg viert tijdens thuisquarantaine met gasten feest op Ibiza (video)

Belg viert tijdens thuisquarantaine met gasten feest op Ibiza (video)
Beeld: Pixabay

Belg viert tijdens thuisquarantaine met gasten feest op Ibiza (video)

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – De politie heeft niet alleen de Belgische eigenaar van een woning in Sant Josep op Ibiza gearresteerd maar ook de aanwezige buitenlandse feestvierders bekeurd. Zoals bekend moet men in Spanje tijdens de noodtoestand binnenshuis blijven waarbij dat natuurlijk gaat om de eigen woning en niet die van iemand anders om een feestje te bouwen.

De Guardia Civil en Policia Local hebben op zondag dichtbij Can Jordi in de plaats Sant Josep een Belgische woningeigenaar aangehouden omdat deze, ondanks de noodtoestand in Spanje, een feestje had georganiseerd. Buiten de woning troffen de agenten meerdere voertuigen aan en eenmaal binnen waren er 18 gasten aanwezig terwijl een DJ de muziek verzorgde en een bedrijf de catering, aldus de lokale krant.

Alle aanwezige gasten waren buitenlanders uit Frankrijk, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Algerije, de Verenigde Staten, Argentinië, Kazachstan en Italië. Bij de luxe woning liggen diverse andere bijgebouwen en enkele van de aanwezige gasten melden de politie dat ze daar wonen. 

Toen de agenten echter om hun paspoorten vroegen konden ze deze niet tonen omdat deze in de echte woningen lagen. Diverse van hen wonen ook niet op het eiland maar waren daar aanwezig toen de noodtoestand werd afgekondigd en dus konden zij niet meer terug naar eigen land.

Buurtbewoners hadden de politie gewaarschuwd omdat er veel herrie was en er teveel mensen aanwezig waren in een woning.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?