Belg viert tijdens thuisquarantaine met gasten feest op Ibiza (video)

Belg viert tijdens thuisquarantaine met gasten feest op Ibiza (video)
Beeld: Pixabay

IBIZA – De politie heeft niet alleen de Belgische eigenaar van een woning in Sant Josep op Ibiza gearresteerd maar ook de aanwezige buitenlandse feestvierders bekeurd. Zoals bekend moet men in Spanje tijdens de noodtoestand binnenshuis blijven waarbij dat natuurlijk gaat om de eigen woning en niet die van iemand anders om een feestje te bouwen.

De Guardia Civil en Policia Local hebben op zondag dichtbij Can Jordi in de plaats Sant Josep een Belgische woningeigenaar aangehouden omdat deze, ondanks de noodtoestand in Spanje, een feestje had georganiseerd. Buiten de woning troffen de agenten meerdere voertuigen aan en eenmaal binnen waren er 18 gasten aanwezig terwijl een DJ de muziek verzorgde en een bedrijf de catering, aldus de lokale krant.

Alle aanwezige gasten waren buitenlanders uit Frankrijk, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Algerije, de Verenigde Staten, Argentinië, Kazachstan en Italië. Bij de luxe woning liggen diverse andere bijgebouwen en enkele van de aanwezige gasten melden de politie dat ze daar wonen. 

Toen de agenten echter om hun paspoorten vroegen konden ze deze niet tonen omdat deze in de echte woningen lagen. Diverse van hen wonen ook niet op het eiland maar waren daar aanwezig toen de noodtoestand werd afgekondigd en dus konden zij niet meer terug naar eigen land.

Buurtbewoners hadden de politie gewaarschuwd omdat er veel herrie was en er teveel mensen aanwezig waren in een woning.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.