Tot 6.000 euro per maand verdienen aan verhuur fietsen, campers, zwembaden etc. in Spanje

Tot 6.000 euro per maand verdienen aan verhuur fietsen, campers, zwembaden etc. in Spanje
Beeld: Freepik

Tot 6.000 euro per maand verdienen aan verhuur fietsen, campers, zwembaden etc. in Spanje

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Er zijn veel ‘crea bea’s’ in Spanje want in moeilijke tijden probeert iedereen een zakcentje bij te verdienen door onder andere spullen die je zelf niet of nauwelijks gebruikt beschikbaar te stellen aan anderen en daar iets voor terug te vragen. Maar als je dat vaak doet dan kan dat zakcentje al meer dan 6.000 euro per maand opleveren.

We hebben het dan over de verhuur van bijvoorbeeld boten, campers, caravans, zwembaden, dakterrassen, fietsen, scooters, smartphones, kleding, sieraden en alles wat je maar kunt bedenken waar eventueel vraag naar is.

Als je een fiets verhuurt kan dat al 900 euro per maand opleveren. Verhuur je een camper die je zelf weinig gebruikt, dan kan dat al snel 2.700 euro per maand opbrengen. 

Om jouw artikel of product aan te prijzen zijn er verschillende platforms zoals Swimmy voor de verhuur van zwembaden of HolaPlace waar je een dakterras kunt huren. Bij Yescapa kunnen particulieren een camper verhuren of natuurlijk bij AirBnb waar je kamers kunt verhuren.

Heb je een fiets over dan kun je die verhuren via het platform Moving by Bike dat op dit moment alleen nog in Madrid, Barcelona, Bilbao en Palma de Mallorca beschikbaar is. Als je al iets meer geld hebt en ooit een boot hebt gekocht maar daar nu niet veel gebruik meer van maakt, dan kun je die verhuren via SamBoat.

En dan kleding …. daar zijn tientallen platforms voor om je eigen kleding te verhuren, denk aan La Modateca, Ecodicta, Me lo prestas?, La Más Mona, Rental Mode en Pilsow. Heb je sieraden die je graag wilt verhuren dan kan dat bv. op Verone

Kortom, als je even zoekt op internet dan kom je vanzelf wel een platform tegen waar je iets kunt huren, van smartphone tot computer of van luchtkasteel tot een superjacht of camper.

Ga naar de inhoud