Belgische Lavinia Naturist Resort aan de Costa Blanca wint derde ‘Blootkompas! Award 2023’

Belgische Lavinia Naturist Resort aan de Costa Blanca wint derde ‘Blootkompas! Award 2023’
Beeld: Lavinia Naturist Resort / facebook

Belgische Lavinia Naturist Resort aan de Costa Blanca wint derde ‘Blootkompas! Award 2023’

Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Recent won Lavinia Naturist Resort in Sant Vicent del Raspeig aan de Costa Blanca (Alicante) reeds voor de derde keer de felbegeerde begeerde BlootKompas! Award in de categorie ‘Beste accommodatie van het jaar’. Met een gemiddelde waardering van een 9,8 komt deze locatie in hun categorie opnieuw als beste van de ruim 195 deelnemende naakt-accommodaties over de wereld verspreid uit de bus.

Vakantiegangers beoordelen Lavinia Naturist Resort en schrijven bijzonder lovende woorden op www.blootkompas.nl, de locatievinder en reviewsite voor bloot locaties wereldwijd. Lavina Naturist Resort eindigde in 2020 en 2021 ook al als eerste, maar moest in 2022 de eerste plaats afstaan om als tweede te eindigen. In 2023 heeft het naturistenresort de eerste plaats heroverd en zo de derde felbegeerde Award in ontvangst mogen nemen.

“We worden enorm warm van de mooie recensies die onze gasten hebben geschreven. Uiteraard zijn we trots en dankbaar dat we al voor de derde keer deze blijk van waardering mogen ontvangen van de NFN. Het is voor onze toekomstige gasten zo belangrijk om te weten waar we voor staan, en wat ze mogen verwachten bij een vakantie in Lavinia. Daarom zijn recensies zo belangrijk. Hoe duidelijker ons concept is, des te bewuster onze gasten voor een vakantie bij ons kiezen, des te beter hun verwachtingen worden vervuld”, aldus Annie en Wim. “Maar waar het écht om draait in Lavinia, is een ontspannen thuisgevoel creëren en samen met de gasten mooie herinneringen schrijven”, bevestigen de gastvrouw en gastheer.

Over Lavinia Naturist Resort

Lavinia Naturist Resort is de droom van Annemie en Wim uit België, een droom die ze 4,5 jaar geleden tot een project maakten met de aankoop van een door krakers verwoest domein nabij Alicante en dit te verbouwen tot een echte oase van rust en natuurpracht. Wanneer je nu de poort binnenkomt worden je zintuigen geprikkeld door de mooie kleuren, de geluiden van de natuur, de warmte op je huid, de geur van planten en bloemen. Lavinia ademt rust en comfort alsof er niets anders bestaat. Je kunt er je gewone zelf zijn, naakt.

Er zijn ruimschoots mogelijkheden om van je privacy te genieten en je te onttrekken van alle drukte. Maar het hoogtepunt zijn de gezellige avonden met de andere gasten op het terras. Bij Lavinia staat ont-‘moeten’ centraal.

Annemie tovert telkens opnieuw een origineel menu op tafel, en Wim is de perfecte gastheer die je, met een vleugje humor, wegwijs maakt in de ruime keuze aan wijnen en bieren. De aangeboden services zijn zo uitgebreid dat Annemie en Wim je volledig kunnen ont-‘zorgen’, alles met een persoonlijke toets.

De grote exotische tuin en het uitgestrekte wandelgebied achter het domein, zijn een ware troef voor de liefhebbers van naakt wandelen. Uit de nabijheid van een twintigtal naaktstranden, kan ook de strandliefhebber zeker zijn gading vinden.

Over de BlootKompas! Awards

De BlootKompas! Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde bloot locaties in de wereld. De award wordt op basis van de reviews en de ervaringen van gasten over hun vakantieverblijf berekend. De accommodatiehouder kan zo kans maken op een Award. Voor een overzicht van alle winnaars kijk op: www.blootkompas.nl/awards

Ga naar de inhoud