Nederlandse Finca Fabulosa in Álora wint ‘Blootkompas! Award 2024’

Nederlandse Finca Fabulosa in Álora wint ‘Blootkompas! Award 2024’
Beeld: Blootkompas / web

Nederlandse Finca Fabulosa in Álora wint ‘Blootkompas! Award 2024’

Recent won Finca Fabulosa in Álora in de provincie Málaga voor de eerste keer de felbegeerde begeerde BlootKompas! Award in de categorie ‘Best beoordeelde accommodatie’.  De eerste plaats van de awards ging naar Spanje en de derde prijs ook, naar Finca Sonada aan de Costa Blanca.

Eigenaren Bert en Thomas zijn voor het tv-programma “Ik Vertrek” gevolgd tijdens de totstandkoming van  hun B&B. Naturistenaccommodatie Finca Fabulosa ligt in Andalusië in Spanje in de Guadalhorce Vallei, bij het witte dorpje Álora. Finca Fabulosa ligt verscholen in het prachtige berglandschap. 

Het is de ideale plek om tot rust te komen, Andalusië te verkennen of om simpelweg gewoon even niets te doen. Finca Fabulosa is een Adults Only well-being resort voor naaktrecreanten. Met een sfeer waar iedereen van 18 tot 110 jaar zich veilig, geborgen en relaxed mag voelen: A place to feel free.

De drie unieke studio’s hebben allemaal een privé-terras en elk een geheel eigen karakter. Vanuit je studio en het terras heb je een panoramisch uitzicht over ongerepte natuur. Elke studio is voorzien van een moderne badkamer, complete keuken met koelkast en zijn sfeervol ingericht.

Op de Finca zijn er veel plekken voor aandacht voor de fysieke mens, maar ook voor de innerlijke mens. Er zijn verschillende terrassen waar je je kunt terugtrekken voor bijvoorbeeld meditatie of yoga. Centraal zijn er een hottub en een sauna. In het zwembad is een swimstream geplaatst.

Over de BlootKompas! Awards

De BlootKompas Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde bloot locaties in de wereld. De award wordt op basis van de reviews en de ervaringen van gasten over hun vakantieverblijf berekend. De accommodatiehouder kan zo kans maken op een Award. Voor een overzicht van alle winnaars kijk op: www.blootkompas.nl/awards

Ga naar de inhoud