Acht campings in Spanje hebben een internationale ACSI Award gekregen in 2022

Acht campings in Spanje hebben een internationale ACSI Award gekregen in 2022
Beeld: Camping Boltaña, @campingsyglampings / facebook

Acht campings in Spanje hebben een internationale ACSI Award gekregen in 2022

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Spanje is goed vertegenwoordigd bij de de allereerste ACSI Awards voor beste campings en publieksfavorieten. Van 20 december 2021 tot en met 20 maart 2022 kon iedereen in Europa stemmen op zijn of haar favoriete camping. Inmiddels zijn de ruim 50.000 stemmen geteld en werden de winnaars bekendgemaakt. Er kon per land gestemd worden in acht verschillende categorieën. Bovendien is er per land ook een prijs voor de camping met het hoogste aantal stemmen.

Dit jaar reikt campingspecialist ACSI voor de allereerste keer de ACSI Awards uit. Met ruim 50.000 stemmen is dit nu al een van de meest prestigieuze prijzen in de Europese campingwereld! Kampeerders uit heel Europa konden hun stem uitbrengen via de verschillende websites van ACSI. Deze sites zijn jaarlijks goed voor 60 miljoen pageviews en bevatten informatie over zo’n 9.700 campings. Er kon in ieder land gestemd worden in meerdere categorieën met in totaal 120 winnaars.

Beste camping Spanje

La Marina Resort (Alicante) is in Spanje verkozen tot beste camping van het land. “Een fantastische camping met alles erop en eraan. Een geweldige locatie aan de Costa Blanca”, aldus de stemmers. Net als de andere winnaars ontvangt de camping een elegante kristallen ACSI Award en een titel.

Acht winnaars in Spanje

Hieronder een overzicht van alle acht winnende campings in Spanje (met links naar de Nederlandstalige website van de camping):

Een overzicht van alle winnaars van een ACSI Award is HIER te vinden. 

Wat is ASCI?

Campingspecialist ACSI is al 56 jaar Europees marktleider op kampeergebied! Ed van Reine, de vader van de huidige directeur Ramon van Reine, besloot in 1965 andere kampeerliefhebbers van informatie te voorzien. Er werd een campinggids geproduceerd zodat kampeerders goed voorbereid op pad konden gaan. Hiermee werd voorkomen dat een kampeerder voor een gesloten slagboom kwam te staan. De basis voor de welbekende groene ACSI Campinggidsen werd gelegd. Bevatte de eerste gids nog 55 campings, inmiddels worden er zo’n 10.000 Europese campings geïnspecteerd.

Ga naar de inhoud