Spaanse Netflix serie La Casa del Papel krijgt vierde deel

Oeps ... foto ontbreekt!

Spaanse Netflix serie La Casa del Papel krijgt vierde deel

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De fans moeten nog 19 nachtjes slapen voordat deel 3 van de populaire Netflix serie La Casa del Papel te zien is op de bekende streamingdienst maar men kan zich nu al verheugen op een vierde deel. Dat werd deze week tijdens een persconferentie in Madrid bekend gemaakt waarbij ook verteld werd dat de Banco de España een belangrijke rol speelt in deel 3.

Naast de Spaanse Bank in Madrid speelt ook de arrestatie van Río een belangrijke rol in deel 3 die vanaf 19 juli op Netflix te zien zal zijn. Meer details over het nieuwe deel wilde men niet geven dus moeten de fans nog vol spanning wachten tot die datum.

De makers van La Casa del Papel waaronder de regisseur en schrijver Alex Pina hebben reeds aangegeven dat ze bezig zijn met de opnames voor deel 4 van La Casa del Papel of Money Heist zoals de serie in het Engels heet. Uiteraard kon men nu nog geen details geven over deel 4 maar de geruchtenmachine zal na de release van deel 3 zeker op gang komen.

De serie was voor het eerst te zien op de Spaanse zender Antena3 die de eerste van de negen afleveringen uitzond op 2 mei 2017 en de negende aflevering op 27 juni 2017. Daarna volgden nog eens zes afleveringen tussen 16 oktober 2017 en 23 november 2017.

Toen alle afleveringen van deel 1 reeds te zien waren geweest op Antena3 werd La Casa del Papel verkocht aan Netflix die er uiteindelijk een wereldwijd fenomeen van wist te maken onder de naam ‘Money Heist’. Netflix heeft de 15 afleveringen opgesplitst in deel 1 (9) en deel 2 (6).

Deel 3 komt op 19 juli uit waarbij dit deel geheel geproduceerd is Door Netflix en Antena3 er eigenlijk niets meer mee te maken heeft.

Ga naar de inhoud