Spaanse Netflix serie La Casa del Papel krijgt vierde deel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Spaanse Netflix serie La Casa del Papel krijgt vierde deel
Beeld: Archieffoto

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De fans moeten nog 19 nachtjes slapen voordat deel 3 van de populaire Netflix serie La Casa del Papel te zien is op de bekende streamingdienst maar men kan zich nu al verheugen op een vierde deel. Dat werd deze week tijdens een persconferentie in Madrid bekend gemaakt waarbij ook verteld werd dat de Banco de España een belangrijke rol speelt in deel 3.

Naast de Spaanse Bank in Madrid speelt ook de arrestatie van Río een belangrijke rol in deel 3 die vanaf 19 juli op Netflix te zien zal zijn. Meer details over het nieuwe deel wilde men niet geven dus moeten de fans nog vol spanning wachten tot die datum.

De makers van La Casa del Papel waaronder de regisseur en schrijver Alex Pina hebben reeds aangegeven dat ze bezig zijn met de opnames voor deel 4 van La Casa del Papel of Money Heist zoals de serie in het Engels heet. Uiteraard kon men nu nog geen details geven over deel 4 maar de geruchtenmachine zal na de release van deel 3 zeker op gang komen.

De serie was voor het eerst te zien op de Spaanse zender Antena3 die de eerste van de negen afleveringen uitzond op 2 mei 2017 en de negende aflevering op 27 juni 2017. Daarna volgden nog eens zes afleveringen tussen 16 oktober 2017 en 23 november 2017.

Toen alle afleveringen van deel 1 reeds te zien waren geweest op Antena3 werd La Casa del Papel verkocht aan Netflix die er uiteindelijk een wereldwijd fenomeen van wist te maken onder de naam ‘Money Heist’. Netflix heeft de 15 afleveringen opgesplitst in deel 1 (9) en deel 2 (6).

Deel 3 komt op 19 juli uit waarbij dit deel geheel geproduceerd is Door Netflix en Antena3 er eigenlijk niets meer mee te maken heeft.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.