Benidorm krijgt een labyrint/doolhof als nieuwe attractie

Benidorm krijgt een labyrint/doolhof als nieuwe attractie
Beeld: Voorbeeldfoto / 123rf

Benidorm krijgt een labyrint/doolhof als nieuwe attractie

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – Als het aan het nieuwe bedrijf Laberinto Serra Gelada S.L. uit l’Alfas del Pi ligt dan moet Benidorm binnenkort een eigen labyrint/doolhof hebben wat een nieuwe attractie moet worden van de populaire kustplaats. Het labyrint moet op een terrein van 10.000 m2 komen en dient niet alleen als tijdverdrijf maar ook als milieueducatie.

Naast het labyrint dat uit een groene haag van inheemse plantensoorten bestaat met daartussen het typische gangenstelsel dat dienst doet als een doolhof, moet er ook een speciale ruimte komen om te gebruiken als milieueducatie en moeten er een winkel, horeca voorziening met overdekt terras, toiletten en een parkeerplaats komen.

Volgens deze krant spreken de initiatiefnemers over een lage impact op het milieu en de omgeving omdat er slechts 75 personen tegelijk in het labyrint aanwezig mogen zijn. Het belangrijkste is volgens de bedenkers van het plan om meer diversiteit in het huidige aanbod van Benidorm te bieden.

Het terrein waarop het nieuwe labyrint aangelegd moet worden is op dit moment gehuurd met optie tot koop. Het is nog niet bekend of de plannen doorgaan omdat men wacht op de zogenaamde Declaración de Interés Comunitario.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.