Search
menu
Search

Nieuwe Spaanse serie bij Netflix in de stijl van ‘La Casa de Papel’

Nieuwe Spaanse serie bij Netflix in de stijl van ‘La Casa de Papel’
Beeld: Netflix

Nieuwe Spaanse serie bij Netflix in de stijl van ‘La Casa de Papel’

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De nieuwe spannende Spaanse Netflix serie ‘The longest night’ of in het Spaans ‘La noche más larga’ zal vanaf 8 juli bij Netflix internationaal te zien zijn. Het is opnieuw een spannende serie vol actie en mysterie die nu al vergeleken wordt met de populaire serie ‘La Casa de Papel’. Of ‘The longest night’ net zoals zijn voorganger een fenomeen zal worden zal nog moeten blijken. Bekijk de trailer onderaan dit artikel.

‘La noche más larga’ speelt zich af op kerstavond 24 december wanneer een groep gewapende mannen de gevangenis van Monte Baruca omsingelen. Zij zorgen er ook voor dat de aanwezige bewakers niet meer kunnen communiceren met de buitenwereld. 

De gewapende criminelen hebben maar een doel en dat is de bevrijding van de gevaarlijke seriemoordenaar Simón Lago. Gevangenisdirecteur Hugo (bekend van de serie ‘Narcos’) is echter niet van plan om seriemoordenaar Lago te overhandigen en besluit samen met een groep moedige bewaarders terug te vechten. 

‘The longest night’ bestaat uit zes afleveringen die geregisseerd werden door Oscar Pedraza die bij het Netflix publiek bekend is van de andere Spaanse serie ‘Sky Rojo’. Oorspronkelijk zou de serie de naam ‘Baruca’ krijgen omdat de gevangenis dezelfde naam heeft maar dat werd later gewijzigd.

Ga naar de inhoud