Twee nieuwe ACTION-winkels in Spanje in de provincies Valencia en Barcelona

Twee nieuwe ACTION-winkels in Spanje in de provincies Valencia en Barcelona
Beeld: ingezonden (aangepast)

Twee nieuwe ACTION-winkels in Spanje in de provincies Valencia en Barcelona

Met de opening op donderdag 27 juni 2024 van de elfde winkel van de Valencia regio in Xirivella en daarnaast ook de vijftiende winkel in Catalonië in Vilanova i La Geltrú (nabij Sitges), biedt Action nu 6000 producten verdeeld over 14 verschillende productcategorieën aan de lokale bevolking. Het zijn alweer de 37e en 38e Action winkels in Spanje, waar vestigingen te vinden zijn in Catalonië, Aragón, Valencia regio, Murcia, Madrid regio, Castilla-La Mancha, Castilië en León en binnenkort ook Galicië.

De nieuwe winkel in Xirivella (Valencia) heeft een oppervlakte van 848 vierkante meter en een team van 15 medewerkers. Dit is de 37e vestiging van Action in Spanje en een belangrijke aanwinst voor de regio. Inmiddels is het aantal winkels in de Valencia regio gestegen naar 11.

De nieuwe winkel in Vilanova i La Geltrú (Barcelona) heeft een oppervlakte van 823 vierkante meter en een team van 15 medewerkers. Dit is de 37e vestiging van Action in Spanje en een belangrijke aanwinst voor de regio. Met de komst van deze nieuwe winkel, nabij de kustplaats Sitges, heeft Action alweer 15 winkels in Catalonië.

Met het oog op de toekomst, blijft Action zich richten op verdere groei in Spanje en andere Europese markten. De keten streeft ernaar haar netwerk van winkels uit te breiden en haar unieke winkelconcept naar meer regio’s en steden te brengen, waardoor nog meer consumenten kunnen profiteren van hun aantrekkelijke prijzen en verscheidenheid aan producten.

Veel lezers vragen zich echter af … wanneer komt er een ACTION in Andalusië, of op de Balearen of Canarische Eilanden? Helaas hebben we daar, ondanks onze vragen aan ACTION España, geen antwoord op.

Action heeft in Spanje een website en een smartphone-app, maar helaas voor veel Nederlanders en Belgen en andere Action-fans die niet dicht bij een van de winkels wonen, kun je niet online boodschappen doen, je kunt wel wensenlijstjes maken. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Ga naar de inhoud