Voortvluchtige ‘motorclub’ Nederlander aangehouden in Marbella

Voortvluchtige ‘motorclub’ Nederlander aangehouden in Marbella
Beeld: Málaga Hoy

Voortvluchtige ‘motorclub’ Nederlander aangehouden in Marbella

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De Spaanse politie heeft in samenwerking met de Nederlandse justitie een gezochte Nederlander opgepakt in San Pedro de Alcántara in Marbella. De Nederlander wordt in Nederland gezocht vanwege vier moorden die hij in opdracht heeft laten uitvoeren. De nu aangehouden crimineel is tevens lid van de beruchte motorbende Caloh Wagoh Main Triad die de Nederlandse justitie wil laten verbieden.

Het onderzoek van de Spaanse politie startte nadat zij door Nederland op de hoogte waren gesteld van de mogelijke verblijfplaats van de door de Nederlandse justitie gezochte Nederlander. Tegen hem was een Europees opsporings- en aanhoudingsbevel uitgevaardigd vanwege zijn betrokkenheid bij vier moorden die hij heeft laten uitvoeren in 2017.

Volgens de Spaanse kranten lukten twee van de vier geplande aanslagen in Nederland. Het is in de kranten niet duidelijk gemaakt over wie het gaat en wat de naam is van de aangehouden voortvluchtige maar het is wel bekend dat hij In Marbella met zijn familie woonde. Op het moment van zijn aanhouding bevond de Nederlander zich samen met landgenoten in een bar in San Pedro de Alcántara.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.