skip to Main Content
Voortvluchtige ‘motorclub’ Nederlander aangehouden in Marbella
Málaga Hoy

Voortvluchtige ‘motorclub’ Nederlander aangehouden in Marbella

MÁLAGA – De Spaanse politie heeft in samenwerking met de Nederlandse justitie een gezochte Nederlander opgepakt in San Pedro de Alcántara in Marbella. De Nederlander wordt in Nederland gezocht vanwege vier moorden die hij in opdracht heeft laten uitvoeren. De nu aangehouden crimineel is tevens lid van de beruchte motorbende Caloh Wagoh Main Triad die de Nederlandse justitie wil laten verbieden.

Het onderzoek van de Spaanse politie startte nadat zij door Nederland op de hoogte waren gesteld van de mogelijke verblijfplaats van de door de Nederlandse justitie gezochte Nederlander. Tegen hem was een Europees opsporings- en aanhoudingsbevel uitgevaardigd vanwege zijn betrokkenheid bij vier moorden die hij heeft laten uitvoeren in 2017.

Volgens de Spaanse kranten lukten twee van de vier geplande aanslagen in Nederland. Het is in de kranten niet duidelijk gemaakt over wie het gaat en wat de naam is van de aangehouden voortvluchtige maar het is wel bekend dat hij In Marbella met zijn familie woonde. Op het moment van zijn aanhouding bevond de Nederlander zich samen met landgenoten in een bar in San Pedro de Alcántara.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. De laatste jaren hebben NEDERLANDERS altijd een zongebruinde kleur.
    Hoewel als je goed kijkt is dit meestal een kleurtje vanaf de geboorte!

  2. Ook in Spanjevandaag staat de frauduleuze info over de zogenaamde bekende Nederlander met ingenieuze trucs om rijk re worden. In uw uitgave van 28/8 betreft het Jort Kelder.

    1. Jort Kelder is een journalist en woonachtig in Nederland. Google daar maar is op en als je de video bekijkt zie je aan het eind het achterhoofd en stukje zijkant van de crimineel waarbij je gelijk ziet dat het niet matched.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken