65-jarige Nederlandse vrouw verdronken in Cantabrië

65-jarige Nederlandse vrouw verdronken in Cantabrië
Beeld: Cope

SANTANDER – Voor de kust van de autonome regio Cantabrië is bij het Playa de Joyel strand in Noja een 65-jarige Nederlandse vrouw om het leven gekomen. De vrouw zwom in de Atlantische Oceaan waar veel stromingen voorkomen en kon daardoor niet meer terugkomen op het strand waarna ze in de problemen kwam. 

Het voorval deed zich alweer enkele dagen geleden voor bij de kustplaats Noja in Cantabrië. Het is niet bekend of de Nederlandse vrouw daar woonde of op vakantie was. De vrouw werd door een surfer uit het water gehaald waarna ze door diverse strandgangers gereanimeerd werd, iets waar men niet in slaagde.

Na diverse minuten kwam het ambulancepersoneel ter plaatse om nog een poging te doen om de vrouw te redden maar ook zij slaagden daar niet in. Een vriendin van de vrouw moest psychisch ondersteund worden.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Reageer op dit artikel

  Abonneer  
Abonneren op
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.