skip to Main Content
65-jarige Nederlandse vrouw verdronken in Cantabrië
Cope

65-jarige Nederlandse vrouw verdronken in Cantabrië

SANTANDER – Voor de kust van de autonome regio Cantabrië is bij het Playa de Joyel strand in Noja een 65-jarige Nederlandse vrouw om het leven gekomen. De vrouw zwom in de Atlantische Oceaan waar veel stromingen voorkomen en kon daardoor niet meer terugkomen op het strand waarna ze in de problemen kwam. 

Het voorval deed zich alweer enkele dagen geleden voor bij de kustplaats Noja in Cantabrië. Het is niet bekend of de Nederlandse vrouw daar woonde of op vakantie was. De vrouw werd door een surfer uit het water gehaald waarna ze door diverse strandgangers gereanimeerd werd, iets waar men niet in slaagde.

Na diverse minuten kwam het ambulancepersoneel ter plaatse om nog een poging te doen om de vrouw te redden maar ook zij slaagden daar niet in. Een vriendin van de vrouw moest psychisch ondersteund worden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken