Vijfde seizoen Netflix serie ‘The Crown’ wordt weer deels in Málaga opgenomen

Vijfde seizoen Netflix serie ‘The Crown’ wordt weer deels in Málaga opgenomen
Beeld: The Crown / Twitter

Vijfde seizoen Netflix serie ‘The Crown’ wordt weer deels in Málaga opgenomen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MÁLAGA – Het productieteam van de populaire Emmy winnende Netflix serie ‘The Crown’ keert ook in seizoen vijf weer terug naar de provincie Málaga voor opnames. Dit keer zullen er volgens de regionale krant opnames zijn in Puerto Banus en een luxe woning in La Zagaleta. De datum van de Spaanse opnames is nu nog onbekend maar volgens de krant is dat volgende week, begin oktober dus. 

Het vijfde seizoen is tevens een nieuwe etappe in de zeer populaire Netflix serie want Elizabeth Debicki zal een volwassen Lady Di spelen terwijl de jonge Lady Di gespeeld wordt door actrice Emma Corrin. Actrice Olivia Colman geeft het stokje door aan Imelda Staunton in de rol van koningin Elizabeth en Charles van Engeland wordt nu gespeeld door Dominic West in plaats van Josh O’Connor.

Diverse van deze nieuwe acteurs en actrices zijn wellicht over enkele dagen in de provincie Málaga te zien voor de opnames van het alweer vijfde seizoen. In de twee voorgaande seizoenen (vier en drie) werden er ook al opnames gemaakt in de provincie Málaga zoals het beurspaleis van Torremolinos dat omgebouwd werd tot een luchthaven uit de jaren 60.

In het vierde seizoen waren er opnames vanuit Málaga te zien vanaf de bovenste verdieping van het AC Málaga Palacio Hotel dat omgebouwd werd tot wolkenkrabber in de Australische stad Brisbane toen Charles en Diana voor een officieel bezoek naar Australië vlogen. In andere scènes loopt de actrice Gillian Anderson als Margaret Thatcher door het Gran Hotel Miramar in Málaga en filmden Emma Corrin en Josh O’Connor in de Jardín de la Concepción in Málaga terwijl ze in een koets zaten.

Ook waren de iconische ijzeren brug over de Guadalhorce rivier in Cártama en de Ciudad Deportiva in dezelfde plaats te zien. Verder hebben The Crown kijkers wellicht het Palacio Monte Miramar kunnen herkennen of de militaire installatie Castañón de Mena waar Diana in de Netflix serie een bijeenkomst had met Britse zwemmers. Bekijk HIER foto’s van de opnames plaatsen in Málaga zoals ze in de serie ‘The Crown’ te zien waren.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.