Politie vindt delen van lichaam in afvalcontainer Torrevieja (UPDATE)

Politie vindt delen van lichaam in afvalcontainer Torrevieja
Beeld: Guardia Civil / Twitter

Politie vindt delen van lichaam in afvalcontainer Torrevieja (UPDATE)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – De Guardia Civil heeft in een afvalcontainer in de kustplaats Torrevieja in de Calle Luis Cánovas straat, vlakbij een winkelcentrum en een bejaardencentrum, delen van een lichaam gevonden. Het gaat om twee benen en een hand die volgens het eerste onderzoek van een vrouw kunnen zijn.

UPDATE: Het blijkt om een 68-jarige vrouw uit Finland te gaan die door haar 70-jarige partner om het leven is gebracht en in stukken is gesneden. De tevens Finse man is aangehouden.

Omdat er nog gezocht wordt naar de rest van het lichaam heeft de Guardia Civil opdracht gegeven om het ophalen en legen van de afvalcontainers te stoppen. Rond 13.30 donderdagmiddag werden de lichaamsdelen gevonden nadat de politie een melding binnen had gekregen van een dakloze man die op zoek was naar eten in de afvalcontainer.

In eerste instantie was niets bekend over van wie de lichaamsdelen waren maar later werd bekend dat het om een 68-jarige vrouw gaat met Finse nationaliteit. De vermoedelijke dader van het in stukken snijden van zijn partner is een 70-jarige man die tevens uit Finland komt. Deze man is aangehouden. De zoektocht naar andere lichaamsdelen is inmiddels uitgebreid naar de vuilstortplaats.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.