Politie vindt delen van lichaam in afvalcontainer Torrevieja (UPDATE)

Politie vindt delen van lichaam in afvalcontainer Torrevieja
Beeld: Guardia Civil / Twitter

Politie vindt delen van lichaam in afvalcontainer Torrevieja (UPDATE)

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De Guardia Civil heeft in een afvalcontainer in de kustplaats Torrevieja in de Calle Luis Cánovas straat, vlakbij een winkelcentrum en een bejaardencentrum, delen van een lichaam gevonden. Het gaat om twee benen en een hand die volgens het eerste onderzoek van een vrouw kunnen zijn.

UPDATE: Het blijkt om een 68-jarige vrouw uit Finland te gaan die door haar 70-jarige partner om het leven is gebracht en in stukken is gesneden. De tevens Finse man is aangehouden.

Omdat er nog gezocht wordt naar de rest van het lichaam heeft de Guardia Civil opdracht gegeven om het ophalen en legen van de afvalcontainers te stoppen. Rond 13.30 donderdagmiddag werden de lichaamsdelen gevonden nadat de politie een melding binnen had gekregen van een dakloze man die op zoek was naar eten in de afvalcontainer.

In eerste instantie was niets bekend over van wie de lichaamsdelen waren maar later werd bekend dat het om een 68-jarige vrouw gaat met Finse nationaliteit. De vermoedelijke dader van het in stukken snijden van zijn partner is een 70-jarige man die tevens uit Finland komt. Deze man is aangehouden. De zoektocht naar andere lichaamsdelen is inmiddels uitgebreid naar de vuilstortplaats.

Ga naar de inhoud