skip to Main Content
Zeeman opent nieuwe winkels in Valencia
123rf

Zeeman opent nieuwe winkels in Valencia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – Goed nieuws voor de Nederlandse en Belgische fans van de Zeeman en ook goed nieuws voor de Spanjaarden die op koopjes uit zijn. Zeeman opent drie nieuwe winkels in Valencia. Het zijn de eerste winkels die geopend worden buiten Catalonië waar inmiddels al 32 winkels te vinden zijn.

Zeeman wil uitbreiden in Spanje en wil tenminste 90 winkels hebben in het Zuid Europese land. Voorlopig zijn de Zeeman winkels die er nu zijn gelegen in Catalonië maar nu worden ook de eerste drie winkels buiten Catalonië geopend. Het gaat om drie winkels in Valencia.

Vorige week werd de 1.300e vestiging van Zeeman geopend en deze week komt daar een tweede winkel bij in Valencia waar binnenkort ook een derde winkel moet komen. De Zeeman winkel die reeds open is, is gelegen aan de San Francisco de Borja nummer 9 en op woensdag wordt de vestiging aan de Avenida del Puerto nummer 77 geopend. De derde winkel moet aan de Calle Gaspar Aguilar nummer 24 komen.

Aangezien er in korte tijd veel winkels zijn geopend in Spanje kan men wel stellen dat de goedkope retailer een succes is in Spanje. Wat opvalt is dat de Zeeman ook in Spanje gewoon Zeeman heet dus de vraag is …. hoe spreken de Spanjaarden de naam uit?

Op dit moment zijn Zeeman winkels te vinden aan in de provincie Gerona (Gerona, Figueres, Olot) maar ook in de provincie Barcelona in o.a. Vic, Pineda de Mar, Manresa, Igualada, Mataró. Terrassa, Granollers en daarnaast meerdere winkels (waaronder de XL-versie) in Barcelona. Verder zijn er twee winkels in Reus en een in Tarragona en komen daar dus de drie nieuwe winkels in Valencia bij waarna er in totaal 35 Zeeman winkels te vinden zullen zijn in Spanje.

Kijk HIER waar de Zeeman winkels gevestigd zijn in Spanje.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
 1. Mjjn god
  Ik wil niet meer ( dan de enkele die er zijn )Nederlandse/Belgische winkels zien in Spanje
  Alles te verkrijgen hier en goedkoper als bij de Zeeman

  1. Bedankt Harm en Walter voor jullie reacties.
   Zeeman blijft toch Zeeman in Spanje denk ik.
   Maar vind beide namen ook wel iets hebben.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken