Zeeman opent nieuwe winkels in Valencia

Zeeman opent nieuwe winkels in Valencia
Beeld: 123rf

Zeeman opent nieuwe winkels in Valencia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – Goed nieuws voor de Nederlandse en Belgische fans van de Zeeman en ook goed nieuws voor de Spanjaarden die op koopjes uit zijn. Zeeman opent drie nieuwe winkels in Valencia. Het zijn de eerste winkels die geopend worden buiten Catalonië waar inmiddels al 32 winkels te vinden zijn.

Zeeman wil uitbreiden in Spanje en wil tenminste 90 winkels hebben in het Zuid Europese land. Voorlopig zijn de Zeeman winkels die er nu zijn gelegen in Catalonië maar nu worden ook de eerste drie winkels buiten Catalonië geopend. Het gaat om drie winkels in Valencia.

Vorige week werd de 1.300e vestiging van Zeeman geopend en deze week komt daar een tweede winkel bij in Valencia waar binnenkort ook een derde winkel moet komen. De Zeeman winkel die reeds open is, is gelegen aan de San Francisco de Borja nummer 9 en op woensdag wordt de vestiging aan de Avenida del Puerto nummer 77 geopend. De derde winkel moet aan de Calle Gaspar Aguilar nummer 24 komen.

[su_note note_color=”#fdf2ec”]Leestip: De Zeeman winkels in Spanje[/su_note]

Aangezien er in korte tijd veel winkels zijn geopend in Spanje kan men wel stellen dat de goedkope retailer een succes is in Spanje. Wat opvalt is dat de Zeeman ook in Spanje gewoon Zeeman heet dus de vraag is …. hoe spreken de Spanjaarden de naam uit?

Op dit moment zijn Zeeman winkels te vinden aan in de provincie Gerona (Gerona, Figueres, Olot) maar ook in de provincie Barcelona in o.a. Vic, Pineda de Mar, Manresa, Igualada, Mataró. Terrassa, Granollers en daarnaast meerdere winkels (waaronder de XL-versie) in Barcelona. Verder zijn er twee winkels in Reus en een in Tarragona en komen daar dus de drie nieuwe winkels in Valencia bij waarna er in totaal 35 Zeeman winkels te vinden zullen zijn in Spanje.

Kijk HIER waar de Zeeman winkels gevestigd zijn in Spanje.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.