Keukenrobot-gekte bij de Lidl in Spanje op eerste verkoopdag

Keukenrobot-gekte bij de Lidl in Spanje op eerste verkoopdag
Beeld: Lidl.es / Twitter

Keukenrobot-gekte bij de Lidl in Spanje op eerste verkoopdag

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Net zoals anders andere jaren was er dit jaar op zaterdag 28 november opnieuw een keukenrobot-gekte in de Spaanse Lidl winkels. De dag na Black Friday waren bij de meer dan 600 Lidl vestigingen de Monsieur Cuisine Connect keukenrobots te vinden voor 359 euro. En we schrijven waren in de verkoop gegaan want ze zijn volgens de Lidl allemaal uitverkocht.

Je kon erop wachten en ook dit jaar waren de Lidl-fans weer vroeg opgestaan om in rijen voor de deur van de Lidl-winkels te wachten zodat zij de eersten waren om de felbegeerde keukenrobot in handen te krijgen. Deze ging zaterdag 28 november in de verkoop en deze is dezelfde dag nog in heel Spanje uitverkocht.

Maar de keukenrobot Monsieur Cuisine Connect verkoop ging niet zonder slag of stoot want blijkbaar werd er in diverse Lidl winkels geduwd en getrokken om de felbegeerde Thermomix-kopie in handen te krijgen. Want in plaats van zo’n 1.000 euro of meer voor een originele Thermomix keukenrobot, kost de Lidl Monsieur Cuisine Connect 359 euro.

Dit jaar was er echter ook een miniversie voor de kinderen die voor 29,99 euro in de verkoop ging. Het is ons niet bekend of deze kinderversie van de Monsieur Cuisine Connect ook uitverkocht is in Spanje. De vraag is nu wanneer de keukenrobot van de Lidl weer terug zal komen en wanneer men dus weer bij een supermarkt in de rij kan gaan staan.

https://twitter.com/OscarSanchez/status/1332614294970785793
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.