Search
menu
Search

Keukenrobot-gekte bij de Lidl in Spanje op eerste verkoopdag

Keukenrobot-gekte bij de Lidl in Spanje op eerste verkoopdag
Beeld: Lidl.es / Twitter

Keukenrobot-gekte bij de Lidl in Spanje op eerste verkoopdag

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Net zoals anders andere jaren was er dit jaar op zaterdag 28 november opnieuw een keukenrobot-gekte in de Spaanse Lidl winkels. De dag na Black Friday waren bij de meer dan 600 Lidl vestigingen de Monsieur Cuisine Connect keukenrobots te vinden voor 359 euro. En we schrijven waren in de verkoop gegaan want ze zijn volgens de Lidl allemaal uitverkocht.

Je kon erop wachten en ook dit jaar waren de Lidl-fans weer vroeg opgestaan om in rijen voor de deur van de Lidl-winkels te wachten zodat zij de eersten waren om de felbegeerde keukenrobot in handen te krijgen. Deze ging zaterdag 28 november in de verkoop en deze is dezelfde dag nog in heel Spanje uitverkocht.

Maar de keukenrobot Monsieur Cuisine Connect verkoop ging niet zonder slag of stoot want blijkbaar werd er in diverse Lidl winkels geduwd en getrokken om de felbegeerde Thermomix-kopie in handen te krijgen. Want in plaats van zo’n 1.000 euro of meer voor een originele Thermomix keukenrobot, kost de Lidl Monsieur Cuisine Connect 359 euro.

Dit jaar was er echter ook een miniversie voor de kinderen die voor 29,99 euro in de verkoop ging. Het is ons niet bekend of deze kinderversie van de Monsieur Cuisine Connect ook uitverkocht is in Spanje. De vraag is nu wanneer de keukenrobot van de Lidl weer terug zal komen en wanneer men dus weer bij een supermarkt in de rij kan gaan staan.

https://twitter.com/OscarSanchez/status/1332614294970785793
Ga naar de inhoud