Voor slechts 4 euro is een van de beste wijnen van Spanje bij de Lidl te koop

Voor slechts 4 euro is een van de beste wijnen van Spanje bij de Lidl te koop
Beeld: Canva & 123rf

Voor slechts 4 euro is een van de beste wijnen van Spanje bij de Lidl te koop

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Schreven we recent nog over werelds beste olijfolie die voor slechts vier euro bij de Lidl in Spanje verkocht wordt, is het nu tijd voor de wijnliefhebbers. Want naast olijfolie heeft de Lidl ook een van de beste wijnen van Spanje in de schappen liggen. Deze ‘Coto de Ibedo’ witte wijn kost slechts 3,99 euro.

Lidl is een van de goedkoopste supermarkten in Spanje en de Duitse keten staat bekend om een ​​verscheidenheid aan producten tegen zeer lage prijzen. Een goed voorbeeld is te vinden in de Lidl-bodega waar, in tegenstelling tot andere winkels, het kopen van een fles goede wijn niet de bankrekening plundert.

Deze witte wijn waarvan de DO (oorsprongsbenaming) Ribeiro is, is een vintage uit 2020 en gespecialiseerde critici hebben hem beschreven als een van de beste wijnen in Spanje want het is een wijn die aangenaam smaakt en zeer evenwichtig in aroma’s is. De nadruk ligt op de fruitige tonen dankzij de drie druivensoorten die bij de productie zijn gebruikt, gecombineerd met de zuurgraad van deze DO.

Maar het beste van deze ‘Coto de Ibedo’ wijn is dat deze bij de Lidl slechts 3,99 euro kost. Overigens zeggen wijnkenners dat veel van de wijnen bij de Lidl onder de vijf euro van uitstekende kwaliteit zijn. Heb jij deze witte wijn al geprobeerd?

olijfolie lidl
Werelds beste olijfolie is te koop bij de Lidl en kost slechts vier euro
De beste olijfolie ter wereld komt ook in 2022 weer uit Andalusië maar het opvallende is dat deze voor het derde opeenvolgende jaar van het merk Olisone is dat voor 4,79 euro bij de Lidl wordt verkocht.
icoon2022www.spanjevandaag.com
Ga naar de inhoud