Lezerskorting op handgeschilderde miniatuurafbeeldingen van je hond of kat

Lezerskorting op handgeschilderde miniatuurafbeeldingen van je hond of kat
Beeld: SpanjeVandaag

Lezerskorting op handgeschilderde miniatuurafbeeldingen van je hond of kat

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Bij de redactie van SpanjeVandaag zijn we erg dankbaar voor het feit dat lezers ons via DEZE pagina een kopje koffie doneren zodat we wakker blijven om al het actuele Spanje nieuws te zoeken, vertalen en plaatsen. Maar bij de redactie krijgen we naast deze donaties ook wel eens andere steunbetuigingen zoals brieven, boeken, koekjes chocolade en zelfs bloemen. Dit keer kreeg de redactie echter iets geheel anders: een handgeschilderde en gepersonaliseerde afbeelding van onze in 2017 overleden Golden retriever redactiehond Nova, op een sleutelhanger! Omdat SpanjeVandaag dit jaar 15 jaar bestaat, krijgen lezers 15% korting op elk item dat besteld wordt met de kortingscode SV15.

Dit bijzondere geschenk komt van de Spaans/Argentijnse artieste Jimena, die nota bene geen Nederlands begrijpt, maar wel SpanjeVandaag leest en volgt. Jimena woont in de provincie Tarragona en maakt voor honden- en kattenliefhebbers handgemaakte en gepersonaliseerde miniatuurafbeeldingen op sleutelhangers, ringen, amulet kettingen doosjes etc. Daarnaast maakt ze ook gepersonaliseerde schilderijen voor als je een groter eerbetoon wil van je geliefde huisdier.

Na ons emotioneel ontvangst van de sleutelhanger met onze overleden hond Nova, namen we contact met Jimena op om haar te bedanken. Ze heeft een eigen website die ValentinaValentin heet en is zeer actief op Instagram en Facebook waar ze veel foto’s heeft geplaatst van eerder gemaakte sleutelhangers, amuletten, ringen en schilderijen. Deze zijn al vanaf 35 euro te bestellen. Voor het aantal uren dat Jimena besteedt aan deze ‘mini-retratos’ is dat niet veel geld. Bezoek haar website of Instagram-account voor meer informatie (in het Spaans) en foto’s (ook onderaan dit artikel te zien).

15% lezerskorting op miniatuurafbeeldingen en schilderijen van honden en katten of andere dieren: gebruik onze kortingscode SV15

We vonden het artistieke werk van Jimena zo leuk en origineel dat we haar gevraagd hebben of we met een speciale KORTING haar handgemaakte miniatuurafbeeldingen aan de trouwe lezers van SpanjeVandaag mochten aanbieden. Onze website bestaat in 2023 namelijk 15 jaar en dus krijgen lezers 15% korting op alles wat ze bestellen bij Valentina Valentin en de artieste Jimena. Gebruik daarvoor de kortingscode SV15 bij bestelling of communicatie met Jimena. De ontwerpen worden netjes verpakt en gratis verstuurd op het Spaanse vasteland. Voor de Canarische Eilanden, de Balearen en buiten Spanje zoals Nederland en België komen er verzendkosten bij.

Ben je geïnteresseerd en wil je ook zo’n mooie handgemaakte, gepersonaliseerde sleutelhanger, amulet ketting, ring of schilderij van je hond, kat of ander dier? Neem dan contact op via het contactformulier op de website van Valentine Valentin of direct via hola@valentinavalentin.com. Je kunt ook een WhatsApp bericht sturen naar telefoonnummer +34 621013608 of chatten met Jimena via haar Instagram-account @valentina_valentin_retratos of via messenger op haar Facebook Pagina Valentina Valentin Retratos. Ze spreekt geen Nederlands, maar met Engels en Spaans kun je bij haar terecht. Het is de moeite waard en je zult jezelf of iemand anders een bijzonder emotioneel moment bezorgen! Vergeet daarbij onze kortingscode SV15 niet!

Ga naar de inhoud