ACTION opent 29e winkel van Spanje in Finestrat aan de Costa Blanca

ACTION opent 29e winkel van Spanje in Finestrat aan de Costa Blancaºº
Beeld: ACTION / Ingezonden

ACTION opent 29e winkel van Spanje in Finestrat aan de Costa Blanca

De Nederlandse ACTION-keten heeft op donderdag 29 februari 2024 haar alweer negenentwintigste winkel in Spanje geopend. Dat is op zich al een mijlpaal, maar voor de provincie Alicante komt het aantal winkels met de nieuwe ACTION in Finestrat ook alweer op vier te staan, omdat eerder al winkels zijn geopend in Elche, Petrer en San Vicente del Raspeig.

De nieuwste ACTION-winkel in de provincie Alicante ligt het dichtst bij de populaire kustplaatsen Benidorm, Villajoyosa en L’Alfas del Pi waar veel Nederlandse ACTION-fans ongetwijfeld blij mee zullen zijn. De ACTION is geopend bij het winkelcentrum Centro Comercial La Marina. De ACTION heeft een winkeloppervlakte van bijna 938 vierkante meter. Deze vierde ACTION in de provincie Alicante is van 9.00 tot 22 uur geopend van maandag tot en met zaterdag.

ACTION heeft nu negenentwintig winkels in Spanje, gelegen in de autonome regio’s Catalonië, Valencia regio, Murcia regio en Madrid regio. Het assortiment van de ACTION winkel is hetzelfde als alle andere ACTION-winkels in Spanje met meer dan 1.500 van de producten kosten minder dan 1 euro en de gemiddelde prijs van alle producten is minder dan 2 euro. Er zijn 6.000 producten van hoge kwaliteit, verdeeld over 14 productcategorieën (van speelgoed en handwerk tot huishoudelijke producten, tuinieren, doe-het-zelf en voeding), tegen de betaalbaarste prijs.

ACTION heeft in Spanje een website en een smartphone-app, maar helaas voor veel Nederlanders en Belgen en andere ACTION-fans die niet dicht bij een van de 29 winkels wonen, kun je niet online boodschappen doen. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Ga naar de inhoud