Eilandje met kasteel nabij Madrid kopen in Spanje? Dat kan voor 4,5 miljoen euro

Eilandje met kasteel nabij Madrid kopen in Spanje? Dat kan voor 4,5 miljoen euro
Beeld: Idealista.es

Eilandje met kasteel nabij Madrid kopen in Spanje? Dat kan voor 4,5 miljoen euro

MADRID – Heb jij altijd al in een kasteel willen wonen, een woning met uitzicht op water en de natuur willen hebben en ook nog eens op een eiland willen wonen? Dan kun je nu naar de bank gaan voor een hypotheek of de overwaarde op je woning opnemen want via het woningportaal Idealista.es zijn we erachter gekomen dat dit alles mogelijk is nabij de hoofdstad van Spanje Madrid in de provincie Ávila.

Dat gesprek met de bank over de hypotheek zal echter wel erg lastig worden want je hebt maar liefst 4,5 miljoen euro nodig om dit paradijsje te kunnen bezitten. Voordeel is dat de woning gereed is om direct in te gaan wonen, je hoeft dus niets te verbouwen. Het eiland-kasteel is gelegen in de provincie Avila in de regio Castilië en León en dateert uit 1923. 

Het kasteel bevindt zich op het eilandje Isla de Centinela wat als het water laag staat in het stuwmeer Embalse de El Burguillo een schiereiland is waardoor je het kasteel dus per auto kunt bereiken. Er zijn 11 slaapkamers met 11 badkamers en allerlei andere gemeenschappelijke ruimtes, verdeeld over vier verdiepingen. Op het eilandje tegenover het kasteel ligt het driesterrenhotel Castillo de la Isla del Burguillo.

De woning zelf is 980 vierkante meter groot terwijl het terrein op het eiland 10.850 vierkante meter groot is. Er zijn op het eiland diverse kleine stranden te vinden en er is genoeg plaats om je boot aan te meren en om met je helikopter te landen. De weg naar het kasteel en eiland is onverhard dus een goede 4×4 is een must.

Bekijk meer dan 70 foto’s van dit unieke object op de website van Idealista.es maar nogmaals, je moet wel met 4,5 miljoen euro komen om eigenaar te worden van een eiland met kasteel om zo te genieten van de volledige luxe.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.