Britse komiek en stand-up comedian Ricky Gervais komt naar Barcelona

Britse komiek en standup comedian Ricky Gervais komt naar Barcelona
Beeld: Ricky Gervais / web

Britse komiek en stand-up comedian Ricky Gervais komt naar Barcelona

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Op 31 augustus zal de Britse acteur, komiek en stand-up comedian Ricky Gervais een monoloog geven tijdens de ‘Armageddon’ tour. Dat doet de Brit in het Auditori Fòrum del Centre de Convencions Internacional in Barcelona, dezelfde plaats waar hij in 2019 tijdens de ‘Supernature’ tour ook al zijn grappen vertelde.

Om dit spektakel bij te wonen moet je uiteraard wel goed Engels verstaan en beter nog begrijpen. De kans is dan ook groot dat er meer buitenlanders in het publiek zullen zitten dan Spanjaarden, want zoals inmiddels bekend, is het Engels van veel inwoners van het land niet zo goed, en zeker niet goed genoeg om de humor van Gervais te begrijpen.

Ricky Gervais is op dit moment bij veel personen bekend van de Netflix-serie ‘Afterlife’, maar uiteraard heeft de Britse komiek veel meer gedaan, zoals de bekende serie ‘The Office’ (de originele Britse versie). Gervais is, samen met Stephen Merchant en Karl Pilkington, maker van drie podcastseries onder de naam ‘The Ricky Gervais Show’. Deze uitzendingen bezorgden hen een recordaantal luisteraars en zo een plaats in het Guinness Book of Records. In Melissa & Joey, een programma van Comedy Central, wordt Ricky Gervais beschouwd als de grappigste man in de wereld.

De kaartverkoop voor Ricky Gervais ‘Armageddon’ monoloog in Barcelona, de enige plaats in Spanje waar hij zal optreden, gaan op donderdag 30 maart om 10 uur in de verkoop via onder andere DEZE website vanaf 46 euro (+6 euro kosten).

Ga naar de inhoud